12 sportivi cu aur, 7 cu argint şi 2 cu bronz a avut România la Jocurile Olimpice de la Paris

Voineag – un procuror care și-a construit cariera pe un abuz asupra unui minor

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „Voineag – un procuror care și-a construit cariera pe un abuz asupra unui minor”

  • Un caz de – noaptea minții- (Bogdan Chireac).

  • Fetița nu are nicio vină pentru infracțiunile comise de familia Licănescu-Eftime. De ce a fost citată? Nu are ce să declare. Sunt o mulțime de afaceriști și politicieni care fac donații dinăstea copiilor lor. Dacă trebuie confiscate ce treabă are preșcolarul? Ce trebuie să-l întrebi pe el? Dacă copilul e și bolnav chiar nu ar trebui să i se permită să intre în sălile insalubre și prost ventilate ale tribunalelor. Nu numai că nu ar trebui adusă cu forța, dar și dacă ar vrea de bunăvoie nu ar trebui lăsată să intre acolo, deoarece îi face rău. Dacă terenul provine din infracțiuni se poate confisca și fără să fie de față proprietarul care l-a primit cadou.

    • Confiscarea este o sanctiune. Citeste codul penal. Pana nu inveti drept nu poti sa faci comentarii. Iar copilul are dreptul de a participa conform art 29 din legea protectiei drepturilor copilului. Confiscarea este o sanctiune de natura penala care nu se poate aplica unui copil care avea 4 ani la data faptelor si nu a săvârșit infractiunea. Codul penal este cert. El nu e obiect de negociere asa cum crezi tu. Dar neavand nicio legatura cu stiinta de drept nici nu ai de unde sa stii. Legislatia europeana obliga tarile membre sa dea dreptul tertelor persoane de a-si apara drepturile in instanta. Iar daca salile ar fi insalubre intr -o capitala Europeana cred ca nimeni nu ar avea ce sa caute acolo. Pe asta nu stiu de unde ai scos-o. Cred ca esti implicata prea personal. Imi pare rau ca un copil ti-a dat lectii de drept in acea emisiune.
      Nu cunosti nici prezumtia de nevinovăție, cine ti-a spus ca au comis infractiuni? Voineag? Astea sunt presupuse infractiuni. Doar ca Voineag nu cunoaste spalarea de bani. El l-a acuzat pe Eftime de donatie. Ar trebui sa cunosti rechizitoriul.

  • semilumea de est, adica brics
    semilumea de vest, adica nato

    nato va avea tendinta sa devina mai mult decit o organizatie militara, echilibrind exprimarile brics

    • @Online
      Semilumea de vest OECD
      Semilumea de est BRICS
      Zi Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

      • brics e prea putin, are nevoie si de o componenta militara
        nato e prea putin,are nevoie de o componenta economica

        Noua Lume, cu semilumile ei cu tot, va tinde sa fie o poveste a ‘intregului’, prin urmare brics va tinde sa si adauge si o valenta militara, chiar daca fondul se va pastra multiolar, iar nato va tinde sa si adauge si o componeta economica, fondul pastrandu se …unipolar

        tot felul de organizatii de prin lumea mare aveau sens cita vreme se puteau forma toto felul de echipe, cu tot felul de jucatori.
        am ajuns la final, pe teren mai pot fi doar doua echipe,…chiar si elel fiind rezultatl polarizarii …sinelu Civilizatiei
        prin urmare vor tot exista tot felul de organizatii si intr o parte si in cealalta, insa tendinta lor naturala va fi sa intre n armonie, prin urmare peste o vreme organizatia va fi doar una iar e a va acoperi intreaga semilume la care se refera

  • o natie se gradinareste.
    insamantezi ogorul si apoi …ce ai insamamntat aia va rasari.

    va rasari la primavara sau intr o alta primavara, insa intotdeauna la soroc.

    vremurile sint cum altele n au mai fost. pe Vremurile astea va rasari tot ce a fost gradinarit pe aceasta masura. cu ani in urma, cu generatii in urma, ba chiar si mai in urma.
    practic tot ce s a gradinatit in neamul asta si inca nu si a gasit primavara pe masura rasare pe vremurile de acum.

    aici e ‘cheia’, in aceste seminte care au incoltit si isi vad de drum se afla ferecata ‘procedura’.
    ‘solutia’ pentru Vremurile astea se afla in oameni, nu in carti.
    un om care nu citeste o carte, insa poarta in sine ‘Procedura’ e prin definitie mai capabil decit unul care le a citit pe toate, insa n are masura potrivita.

    e adevarat ca nu mai intereseaza pe aproape nimeni care e treaba cu ‘gradinaritul’ unui neam, insa …aici e tot spilul, chitita aici e, in acesti oameni care rasar la Soroc.
    iar asta e valabil pentru intreaga omenire, pentru …toate natiile.

    asa se gradinareste, identificind semintele …mai deosebite si apoi …protejindu le,
    …iar daca dau semne ca stau ‘pe muchie’ …cu atat mai bine, inseamna ca asa le e lor mai cu folos, insa daca e sa dea sa cada, …ai si tisnit in zbor dupa el sa l prinzi ..negresit!

    e frumusete pura …povestea asta cu ‘gradinaritul’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *