Premierul Marcel Ciolacu a anunţat luni că propunerea României pentru funcţia de comisar european este Roxana Mînzatu

Viktor Orban – elogiat ca om al păcii de Donald Trump

Comentarii

25 comentarii pentru articolul „Viktor Orban – elogiat ca om al păcii de Donald Trump”

  • Doamna Șoșoacă este singurul politician român care spune adevărul în PE.Respect!

  • Chiar că e prea mult cu v orban ăsta. Vizite primite, vizite făcute. Îl mai tamaiaza și trump.
    Nu mi dau seama care e treaba, cum de se întâlnește el cu putin și xi și n are un accident de avion sau nu i taie calea
    vreun sociopat cum i a tăiat o lu fico. Sau cum de dna ul unguresc nu i face vreun dosar.
    Cum se face de hegemonul îl lasă pur si simplu în pace să și urmărească interesul național.
    E greu de înțeles și singura explicație ar fi că e sluga hegemonului, o slugă mai curvita bineînțeles, că adn ul nu se dezminte.
    .
    Trump îl pomenește a doua oară pe v orban. Si asta e anapoda. E prea mult.
    Si să nu creadă nimeni că trump nu e înfășurat de deep state.
    Si atunci mă întreb cum poate premierul unei țări de mâna a șaptea să aibă atâta trecere în fața puternicilor lumii.

  • Razboiul impotriva Rusiei reprezinta prima faza a razboiului impotriva Chinei . China depinde imens de resursele rusesti . Apoi , cum ar arata o prezenta americana vecina cu China in Siberia alaturi de fatsaiala americana in Marea Chinei de Sud ?

  • cindva m am intersectat cu un om. care era ca un parfum…:))
    l am insiprat adinc si …parfumul lui mi a rascolit toata fiinta :)))
    un parfum …fara nume, insa unul de o familiaritate …plenar surprinzatoare 🙂

  • starea de Pace o defineste Calea.
    oamenii Pacii sint cei care fac ce o face avind ca referinta Calea

    Calea e o dare la Pace intre Istoria Trecutului si Istoria Viitorului, ambele fiind scrise.
    e o dare la Pace intre dorintele implinite si dorintele inca nemplinite, insa care si cauta implinirea.
    Realitatea nu poate fi alta decit cea care paseste pe Cale, pentru ca n are din ce se naste …altfel. Realitatea e definita de dorinte, pina la urma,
    cum sint ele asa arata si Realitatea.

    prin urmare cu toate ca se prea poate sa fim nepriceputi in a deslusi Calea ea se va manifesta negresit.
    ‘insularizare’, ‘polarizarea sinelui’, ‘semilumile lumii mari’, ‘Noua Lume, o exprimare Artificiala’, ‘noua esenta: computerul cuantic’, ‘adoptia ecuatiilor de miscare’,
    …astea sint noi concepte cu care mai devreme sau mi tarziu toti vor opera pe lumea asta

    sintem pe vremea Metamorfozei. Pace inseamna sa navighezi pe apele astea, nu sa schimbi apele cu unele mai linistite. mai altfel spus cea mai nelinistitoare stare e cea in care unii cauta sa ‘linisteasca’ apele, care sint asa pentru ca …asta e Calea, …asa arata dorintele oamenilor atunci cind ele sint date la Pace. Calea e ea insasi o stare de echilibru, insa pentru ca ea e si Adevarul, pina la urma Adevarul e ‘stare de Pace, Adevarul fiind cel care coreleaza dorintele oamenilor cu Realitatea…
    vremea Metamorfozei e cea mai efervescenta stare posibila. pe linga ea ‘razboiul mondial’ e mic copil. e n regula ca unii isi doresc pacea, insa mai ramane de vazut si in ce masura aceasta dorinta se manifesta dominant, avand capacitatea de a reseta Calea

    • cei care fac Pace intotdeauna gradinaresc Viitorul, astfel incat ‘la soroc’ el sa se nasca in armonie cu Natura. mai altfel spus ce gradinareste un ‘facator de Pace’ va rasari …adesea pe alte vremuri, el fiind de mult plecat pe lumea ailalta:))

      daca te apuci sa faci pace, …asta insemnand ‘lipsa razboiului’, pe vremea Metamorfozei, tot ce faci e ‘sa cresti presiunea’,
      suprapresiunea manifestindu se maxim fix in momentul in care ‘starea de razboi’ dispare, acel moment ducind la un soi de …explozie, la o rabufnire din toate incheieturile, adica la un razboi …care s a nascut singur, …din Cale,..deci e ultrasofisticat( nu mi pot inchipui ce o insemna asta )

      • Pacea se face avand ca referinta Calea.

        • Pacea nu inseamna ‘lipsa razboiului’, ci armonia cu Calea.
          insa abia armonia cu Natura iti aarata Calea,
          deci gradinarind armonia cu Natura gradinaresti putinta de a vedea Calea, iar navigarea pe Cale aduce cu sine ‘facerea de Pace’

          ‘facerea de Pace’ nu poate fi ea insasi o …actiune, ca ar fi generatoare de reactiuni, deci …numa Pace n ar fi:))
          ‘facerea de Pace’ inseamna sa te armonizezi cu o stare care abia ea e Pacea :)), deci ‘facerea de Pace’ e o nonactiune prin definitie.
          totul se rezuma la Cale. deci la Adevar. abia ea e Viata, …’Miscarea Si Nemiscarea’

          • poti face Pace in lipsa Istoriei Viitorului, scrisa si ea?
            io zic ca …nuuuu:)))

            poti face Pace daca nu vezi Calea?
            io zic ca …nuuuu:)))

            poti face Pace fiind ‘om de actiune’?
            io zic ca in sine zicerea suna in asa fel incat …te apuca risul cind o auzi:))))
            ( oamenii de actiune prin definitie sint facatori de razboi:)), insa asa e, ‘sa faci Pace’ nu inseamna ‘sa nu faci nimic’ 🙂 )

          • Pacea nu inseamna ‘lipsa razboiului’, ci armonia cu Calea.
            insa Calea ar putea fi la un moment dat un montagne russe, …asa e ea!

  • sua nu mai e interesata sa domine lumea mare, ci sa domine plenar semilumea ei.
    atunci cind globalizarea si a consumat potentialul a rasarit altul, propriu insulrizarii, prima exprimare a acestui potential fiind polarizarea sinelui civilizatiei mare cit planeta( pe care globalizarea a lasat o mostenire ), adica aparitia semilumii de est si a celei de vest, una multipolara, cealalta unipolara.

    acest tip nou-nout de dinamica reconfigureaza toate lanturile de productie si distributie din lume, insa esenta e aceeasi in ambele cazuri, ‘manifestarea intregului’, prin urmare semilumea de vest va avea tendinta sa se exprime ca un intreg, semilumea de est va avea tendinta sa se exprime ca un intreg, ‘numitorul comun’ fiind in ambele cazuri ‘taramul cuantic’

    procesul de insularizare aduce china si sua in pozitiile ‘celor doi poli’ care asigura echilibrul, acesti poli definind sinele aceluiasi Intreg, Noua Lume.

    cea care va face diferenta e viteza cu care cele doua semilumi alearga in competitia pentru marele trofeu, care e computerul cuantic.
    globalizarea a incercat sa unifice, insa fara succes. cea care unifica e insularizarea, pentru ca procesul aferent fiind unul propriu taramului cuantic dinamicile vor tinde sa fie unee proprii adoptiei, adica tarile vor avea tendinta sa adopte ‘sisteme sociale’ astfel armonizindu se intr o dinamica ‘pe masura vremurilor’,
    deci spre deosebire de globalizare insularizarea n are nimic impotriva ‘nationalismului’, ba chiar il potenteaza, daca el se integereaza armonios in semilumea din care face parte ( adoptind ecuatii de miscare proprii Noii Lumi )
    ( deci s ar putea spune ca tarile au fost secate pe o dimensiune atunci cind marele flux si a prezentat spectacolul, iar acum tarile vor fi secate si pe cealalta dimensiune, pentru ca …insula fiind, iti va fi mai simplu sa adopti o solutie functionala si care se integreaza in dinamica mondiala, decit sa gasesti tu singura solutii, asta cam imposibil pentru ca globalizarea te a despuiat de mijloace. ( deci putem spune ca globalizarea a lucrat in simbria insularizarii, tinta intotdeauna fiind ‘unificarea’ posibila exclusiv la nivel cuantic, caz in care ea poate fi implementata exclusiv pe reflux, prin insularizare si mai apoi prin adoptia unor solutii care unifica prin definitie ) )

  • Haos la nivel global! Serviciile Microsoft au picat. Bănci, spitale, aeroporturi și magazine, afectate …nu v-a îngrijorați este doar un antrenament al chinezilor..https://youtu.be/kxMW0aUOpUA?si=rIZ6OqEuQ9YWUqWi…noua unitate de măsura care a apărut se numește CIP-PUTERE…puterea si viteza cip-urilor v-a face diferența.

  • În sfârșit ați făcut caracterizări corecte pentru guralivul plin de importanță și pentru ciudatul ex PMP-ist Sigfried. Deziluzia numirii și alegerii penalei ursuline va favoriza curentele naționaliste inclusiv pe cele trei doamne din PE care au avut curaj să spună adevărul.
    Orban al Ungariei este într-adevăr printre ultimii patrioți. Ai noștri sunt ca brazii după furtună. Va fi don general președinte cum a fost Joha șef la NATO.

  • Au sfidat Europa. S-au facut ca-l inpusca pe mr T, cu un 5.56mm. Or sa se mai faca de cateva ori. Il vor lasa sa ajunga presedinte si dupa o luna cativa „generali iranieni” or sa-l loveasca cu un shahed. Nu scapam de ce-i mai rau. Stapanii s-au saturat de noi, ne mai tin pentru cateva Oscar-uri (sa le admiram costumatia) si gata.

  • bineinteles ca problema americii e china, insa pentru a pleca la lupta tre sa ai ue in echipa ta, chiar daca asta inseamna ca rusii sint in cealalta echipa.
    deci problema nu o reprezinta rusii, ci europenii, care cum necum au trebuit adusi in barca sua si …uite au si fost adusi …gratie ‘razboiului’ din ucr. atunci cind se vor sui toti in barca , vom vedea citi, poti sa te gindesti si la cum faci cu chinezii. or …aceasta fiind perspectiva se pare ca in curind se vor gandi si la problema asta, ca treaba cu ue pare rezolvata

    • ce inseamna putere regionala pe vremea insularizarii?
      ca e clar ca inseamna cu totul altceva decit insemna pe vremea globalizarii.

  • abia pe vremea presei despre nimicul se manifesta presa despre tot

    vremea presei căldicele a trecut. acum presa este despre totul, presa este despre nimic.
    n ai cum s o mai scalzi, ești ori într-o barca ori în barca ailaltă a presei

    de fapt ce știm noi despre momentul in care presa despre nimic se manifesta e …fix faptul că însuși serviciul de presă al Creației mișună prin peisaj 🙂

    • @ vali

      • presei nu i lipsește nimic, informațiile exista, dacă nu pe stilul clasic. atunci există pe calea serviciului denpresa mai sus amintit:))
        pe vremea metamorfozei, adică penvremurile astea, nimeni nu va putea spune ‘n am știut’ 🙂

        • ‘raul’ e bogat, …sint multi:))
          ‘binele’ e sărac, sint putini

          însă balanță atârnă mai greu pentalerul unde se manifesta suficientă:)
          ..or din cite am întâlnit eu în viața ….nu am văzut bogați suficientă :))
          or fi!, dar nu i am întâlnit eu 🙂

          • @Online
            Noapte buna Online
            vali
            🙂

          • somn ușor 🙂

          • îmi place poza autorului, seamănă cu mine :))

          • tipul se cam contrazice, pentru ca spre ex chiar saitul unde scrie e o poveste a presei serioase, pe alocuri chiar pe masura vremurilor:))

  • @Online
    Merita citit…
    „Cum am creat nimicul”
    „A spune că-ți place presa de azi e ca încercarea de a-ți astâmpăra foamea cu gumă de mestecat. Sunt îmbie­toare aromele artificiale ale știrilor-gumă, dar, după ce li se duce gustul ce durează foarte puțin, nu mai ră­mâne nimic de ele.
    Știrile de azi înseamnă, mai cu seamă, să dăm în neștire click pe nimic. În fond, nici nu prea mai avem știri, ci mai ales fast news.”
    https://newmoney.ro/cum-am-creat-nimicul/
    „Profesorul de economie Bogdan Glăvan: „Problema fundamentală a României este ce se va întâmpla când banii europeni se vor termina” ”
    https: //newmoney.ro/profesorul-de-economie-bogdan-glavan-problema-fundamentala-a-romaniei-este-ce-se-va-intampla-cand-banii-europeni-se-vor-termina/
    „Cum au crescut pe bursele de la New York companiile din industria de apărare, în cei doi ani de la începutul războiului din Ucraina”
    https: //newmoney.ro/cum-au-crescut-pe-bursele-de-la-new-york-companiile-din-industria-de-aparare-in-cei-doi-ani-de-la-inceputul-razboiului-din-ucraina/
    Weekend Frumos Online!!!
    vali
    🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *