Liderii europeni au căzut de acord ca Ursula von der Leyen să primească un nou mandat de preşedintă a Comisiei Europene

Un apel către democrații americani: Nu-l mai chinuiți pe bătrânul Biden!

Comentarii

21 comentarii pentru articolul „Un apel către democrații americani: Nu-l mai chinuiți pe bătrânul Biden!”

  • John Francis Kelly- seful staff-ului de la Casa Alba in timpul domniei lui Trump, despre Trump:

    „O persoană care minte în legătură cu protecția vieții nenăscute, cu femeile, minoritățile, creștini-evanghelici, evreii, bărbații și femeile care muncesc.O persoană care habar n-are ce valori apără America  .”

    „O persoană care crede că apărătorii în uniformă ai țării, uciși sau grav răniți în lupte sau torturați ani de zile ca prizonieri de război, sunt toți niște suckeri, fiindcă ‘nu câștigă nimic din asta.’ ”

    „O persoană care sugerează fără să clipească, despre un soldat devotat ce și-a servit țara 40 de ani în război și pace, că ar trebui executat pentru trădare, așteptând să facă cineva ceva în direcția asta.”

    „O persoană care admiră autocrații și dictatorii.”

    „O persoană care îi numește «ratați» pe cei mai scumpi eroi ai noștri.”

  • ‘diliul’ si ‘mos tagarta’ definesc un taler, deci exista un potential care defineste celalalt taler, potentialul fiind ‘in oglinda’

    Trump e un termen fibonacci in dinamica civilizatiilor. faptul ca el e asa prin a fi si a nu fi, adica e asa chit ca va cistiga chit ca va pierde, defineste acest potential ca fiind …deosebit.
    prin urmare lumea mare oricum se va schimba, ce ramane de vazut e daca ‘schimbarea’ va fi cea pe care o poarta Trump sau una …fix pe dos.

    acest potential ‘in oglinda’ duce la urmatoarea concluzie: in state viitorul presedinte va fi Trump sau …o femeie.

    • Civilizatia e o Antinatura.

      calea catre Antinatura merge mai intai pe calea care e Anti ..in Natura. daia nici nu e vreo mirare in faptul ca femeile tind sa ajunga la conducere ..prin lumea mare

      pentru mine n ar fi nicio mirare daca in state presedinte ar ajunge o femeie.
      insa …treaba ar fi clara, nu va fi despre cum ea a fost aleasa, ci despre cum cel care a fost refuzat a fost …Trump.
      ( adica ….ti s a daruit, insa ai refuzat darul )

      • avand in vedere ca lumea mare …’a trecut parleazul’ nu e nicio mirare in faptul ca darurile sint refuzate, deci n ar fi nicio mirare in faptul ca Trump ar putea fi refuzat

        • in state totul arata de parca …inca n am vazut nimic. adica se prea poate ca totul sa devina extrem de efervescent, in competitie intrand si alti candidati.
          o fi altfel, insa de la mine asa se vede. si se vede asa de luni de zile…

          • prin urmare si alegerile de la noi devin, brusc, Capitale.
            viitorul ro arata de parca …or o ia cea, or o ia hais

          • exista un potential care …arata altfel decit oricare alt potential feminin-politic din state: Victoria Nuland
            atunci cind si a dat demisia mi am zis ca …ori e pe moarte, ori va candida la presedintie ( dindu se pe potentialul despre care am vorbit mai sus )

      • „calea care e Anti ..in Natura. daia nici nu e vreo mirare in faptul ca femeile tind sa ajunga la conducere ..prin lumea mare”
        .
        Misogin? 😛 😛 😛
        Cat despre Trump, lasa-l ca Putin si-a facut alti prieteni, prin china, prin coreea comunista….

        • am scris ce am scris stiind ca ve interveni cu remarca ‘misogin’
          daca atat ai inteles …e complicat sa ti explic ce am zis

          • Da, de aia si radeam, la tine nu e credibil misoginismul avand in vedere admiratia si dragostea ta pentru dna Sosoaca. 🙂

          • Afirmatia misogina e acolo ca o chestie minora, pusa sa fie atacata si astfel, prin atac, sa fie validat restul textului, adica minunatiile despre trump. Minunatii care ar scapa necomentate si astfel validate. E manipulare pentru incepatori. Se vede din avion. Ai uitat sa spui Adevarul: cui ii place Trump, ii place pentru prietenia cu Putin si pentru ca tipul e un potential pericol pentru nato in capul unora. Deci lasa cu „e un termen fibonacci” etc etc etc

          • 😛

          • Dar recunosc, ai fost bun 🙂

          • eu nu manipulez

          • esti suparat, cred, te las in pace. Week-end frumos, online!

          • asta cu …ești supărat, deci te las in …pace
            …e chiar draguta:)

          • numai bine
            și ție 🙂

  • Dictatorii si tarile lor ….. Moscow and Beijing are also nearing a deal on the construction of a mega gas pipeline known as the Power of Siberia 2. It will transport up to 50 bcm of gas annually from the Yamal Region in northern Russia to China via Mongolia. Once all the pipelines are fully operational, the volume of Russian gas supplies to China could reach nearly 100 bcm annually.

    So, EU can concentrate on buying American gas and continue building its „alternative” energy fantasy. Was (not) nice knowing you, Europe.

    Vrem o lume mai buna fara dictatori uite o tara ca asta https://youtu.be/LklSTNozWuE?si=uCRg5U1fzdoSg260 se indreapta catre harakiri dar este o tara fara dictatri nemilosi.

  • Nu e corect sa spuneti ca Marcel Ciolacu se poarta ca un premier de partid PSD si nu de coalitie PSD-PNL, pentru ca omul a spus ca „alaturi de cei doi vicepremieri” va invita partidele la consultari. Unul dintre vicepremieri este de la PNL. Pe urma, i-a numit pe PNL-isti „parteneri”. Ce trebuie sa mai faca? Sa se intalneasca inainte Ciolacu si Ciuca si sa se inteleaga? Dar se pare ca nu s-au inteles, e simplu, ca de asta a anuntat ca merge pe varianta a consultarilor cu partidele.
    Cat despre Biden, ar trebui sa-l opreasca in mod imperativ familia sa mai csndideze. Trump pare foarte imbatranit si nu numai fizic, ci si la agerimea mintii.

    • Dar pe Ciuca l-ati auzit cand a spus ca poate fi „de la caldura de afara” atitudinea PSD? Vi se pare ok intre parteneri de guvernare?
      E treaba dvs ce aveti cu Ciolacu sau cu PSD, dar stiti… nu prea tine ce incercati sa faceti.

  • Apropo de capitalisti, de ce revolta asta de la noi impotriva e-TVA-ului lui Bolos? Vad ca sunt tot felul de motive, mai mult motivute, dar diverg de la un nemultumit la altul. Vor sa iasa unii in strada ca o sa munceasca mai mult. Ha?
    Motivul ca , prin introducerea e-TVA, anaf-ul presupune ca toata lumea face evaziune, nu e un motiv bun. Asa si trebuie sa presupuna ANAF-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *