Premierul Marcel Ciolacu a anunţat luni că propunerea României pentru funcţia de comisar european este Roxana Mînzatu

Suntem siguri că Joe Biden însuși a semnat actul de renunțare?!

Comentarii

23 comentarii pentru articolul „Suntem siguri că Joe Biden însuși a semnat actul de renunțare?!”

  • Dle Cristoiu,dincolo de comentariile si informatiile fabuloase pe care le urmaresc cu mare interes ,venite din partea unui om cu o cultura vasta care va face unul din cei cativa oameni de opinie pe care merita sa ii urmaresti ,indraznesc sa va contrazic intra bolsevismului -o anumita privinta.Din cand in cand il amintiti pe colegul dvs Nistorescu drept mare ziarist si om de opinie.Inseamna ca nu ati mai citit demult Cotidianul ,ajuns o sluga a bolsevismului de teapa Ursulei care promoveaza golanii si derbedeii de tot felul care indeamana la linsarea putinistilor si sosocilor fiindca au alta opinie.Indeamna la asasinarea unor sefi de state doar pentru ca sunt de partea cealalta iar Cotidianul nu ii cenzureaza niciodata.Cei care incearca sa dea o replica civilizata sunt cenzurati fara mila.La fel faceau si in pandemie.Oricum nu va fi niciodata la nivelul dvs,Eu va rog sa stati de vorba cu dsa ,sa isi revina.Banii murdari nu vor inlocui niciodata demnitatea si onoarea.Va multumesc,al dvs cititor fidel,

  • Maestre, orice s-ar intampla la americani, noi tot cu slugile rămânem…cand se schimba boierul in deal, contează prea puțin pentru iobagi. Pentru ei, obligațiile rămân, jugul e tot la locul lui. Când ne gândim ca acum ceva timp, nu mult, Klaus a luat poziția de drepți și a executat comanda întocmai și la timp cu patriotul de 1 miliard, ar trebui să ne ia disperarea ca am dat așa pomană din sărăcia noastră la ordinul unui domn care probabil habar n-are pe ce lume e și care acum, deodată, a devenit un nimeni. Ce păcăleală și pe slugi, dar și pe țară.

  • Răspunsul la întrebarea Dvs. este ca și în teoria probabilităților poate da, poate nu.

  • Kamala n sus ….Kamala n jos.
    tot ce se poate, …tot ce se poate!,
    insa daca i armonizez vioara n orchestra …nu suna bine.
    alt candidat, alta vioara,…o mai exista? ( ca potentialul ‘altui candidat’ exista, asta e clar cristal )

    • povestea viitorului presedinte sua e o lectie de maiestrie …adusa la nivelul Vremurilor.
      la final, atunci cind vei putea, daca vei putea!, sa cuprinzi cu privirea toata povestea, intregul, …la aceata concluzie vei ajunge.
      negresit.
      ( daca, privind, vei ramane cu gura cascata …nu i nicio problema, e de bun-simt faza )

      • mai altfel spus:
        ‘ridicarea pe tron’ a viitorului presedinte american e …cel mai potent proces de acest tip manifestat pe meleagurile alea,…deci de cind exista statul american.
        ‘mintea din spatele povestii’ e ….’geniala’ ( …altfel cum ai fi ramas gura-casca?! )

    • Kamala, noul candidat? …
      io zic ca inca n am vazut nimic.

  • Buna dimineata, pentru ca urmariti filme pe „Caravana Rusa”, si v-am urmat exemplul, va recomand un film rusesc de actualitate, foarte bun-productie 2020; se numeste Goodbay America.
    Multumim pentru analizele, comentariile pe care le faceti; despre carti, sau despre diverse evenimente pe plan intern, si international. Sunt foarte bune, presarate cu ironie, dar si umor. Din aceasta cauza, sunteti foarte usor de urmarit.

  • mai intai a fost Noua Lume.
    mai apoi a fost pandemia,pe post de catalizator al nasterii Noii Lumi.
    apoi au fost necesre contractii mai capabile si uite asa am ajuns in faza operatiunilor speciale.
    ….cum sa pui de o pace in ucr?! …si cu Noua Lume cum ramane?
    ‘ucr’ e cel mai potent catalizator al nasterii Noii Lumi, azi. indirect, bineinteles. daca renunti la acest catalizator …ce pui in loc?!, cu ce l inlocuiesti?!
    mai defraba ce urmeaza e o combinatie intre pandemie si operatiuni speciale decit o renuntare la acesti catalizatoridaca ‘ucr’ nu era un catalizator al Noii Lumi …pesemne ca era deja pace pacolo

    • vorbele lui Putin,
      ‘Noua Lume, pe care noi nu ne o dorim, fara noi nu se va naste’,
      spuse prin 2014,
      povestesc clar cristal, …de altfel intreg discursul lui de atunci face asta, despre cum ce a urmat dupa 2014 a fost despre Noua Lume, ea a fost referinta.

      iportant e ce se ntampla in ucr? sau …cum ajunge ceea ce se ntimpla acolo sa catalizeze resetarea lumii …din temelii si asterea Noii Lumi ?!
      e mai cu folos sa privesti cum se schimba restul lumii ca urmare a dinamicilor din ucr …decit sa privesti schimbarle din ucr.

      ritmul …de melc al operatiunii din ucr are spilul lui, el trebuie sa fie asa pentru a seta noi definitii prin lume. deci char si ritmul in care operatiunea se desfasoara are ca referinta Noua Lume, …nu ‘ucr’
      chiar crede cineva ca, daca doreau, rusii nu spulberau deja ucr …de piatra pe piatra nu mai ramanea?!

      • referinta algerilor din state e …Noua Lume

        • toate dinamicile pandemice din ultimii ani au avut ca tinta nasterea Noii Lumi.
          spre ex niciodata n a fost vorba despre razboiul din ucr, insa intotdeauna a fost vorba despre cum acesta schimba din temelie dinamici prin lumea mare, catalizind nasterea Noii Lumi.
          de altfel nu e nicio mirare in ceea ce priveste schimbarle care au loc in ucr ca urmare a operatiunii speciale, insa te poti mira linistit tot privind schimbarile pe care acesta le aduce in lumea mare, indirect, practic ea s a reconfigurat din temelie, structural.

          doar cei care nu pricep ca referinta e Noua Lume spera ca, spre ex, in ucr sa se termine razboiul, operatiunea speciala.
          se prea poate ca unii sa nu si mai doreasca o continuare a razboiului inca vreo zece ani, insa …nu e dupa ei, nu ‘ucr’ e referinta, ci Noua Lume, ucr e doar una din caile prin care Noua Lume e ajutata sa se nasca.

          • ‘povestea ucr’, in sine’ e pistol cu apa.
            ea devine o poveste Capitala abia atunci cind referinta e nasterea Noii Lumi ( despre care toata planeta vorbeste de cind se trezeste …ba chiar si n somn )

          • totul, ….totul! pe planeta, in civilizatia mare cit planeta, se subordoneaza nasterii Noii Lumi.

            daca te impotrivesti procesului vei fi …stocit.
            indiferent ce hram porti,
            …indiferent!

            ( exemplu:
            atunci cind rusii au spus
            ‘Noua Lume, pe care noi nu ne o dorim, fara noi nu se va naste’
            ei …nu s au impotrivit nasterii Noii Lumi!
            grandios… ‘felul’ in care au facut asta.

            mai pe sleau: nici macar rusii nu s au opus nasterii Noii Lumi.
            daca ar fi facut o, ar fi fost storciti,…cum spuneam. si stiau asta clar-cristal

            ( despre cum rusii nu s au opus nasterii Noii Lumi,
            despre cum au folosit ‘dinamica dorintelor’ pentru a gasi Solutia la problema lor, …ce i drept ‘capitala’,
            …se pot scrie biblioteci intregi.
            insa sa retinem esenta, daca si rusii au ajuns la concluzia ca vor fi storciti daca se opun nasterii Noii Lumi, …ce sa mai vorbim de altii, maruntei, pe astia ii storceste …doar adierea Noii Lumi, doar parfumul Noii Lumi, care ‘reactioneaza’ la ‘impotrivirea’ ta )

    • daca Noua Lume nu s ar naste atunci …’civilizatia mare cit planeta’ moare definitiv, fara sa mai renasca.

      problema fundamentala acu in lumea mare e ca peste civilizatia mare cit planeta s a asternut iarna, aceasta iarna fiind impletita dintr o multitudine de alte ierni…
      daca nu va rasari o noua lume, ( care din start are o definitie ultradeosebita, pentru ca e o lume Antinaturala ) atunci asta mare cit planeta va muri definitiv, mai simplu spus vom asista la o implozie in urma careia planeta va fi plina de moloz …si lpsita de ‘noi temelii’, deci renasterea nu s ar mai manifesta

      aceasta fiind Problema, …cui ii pasa ce se ntimpla in stinga sau in dreapta, daca intimplarile nu participa la revolvarea Problemei?!
      Capitala e Problema!, Noua Lume si nasterea ei. ( procesul e pur Natural, Oarna e o exprimare Naturala, prin urmare de Problema nu scapi, ea se cere rezolvata )

      • operatiunea din ucr, razboiul din ucr e bun la ceva in masura in care energia generata e folosita la nasterea Noii Lumi.
        toate dinamicile din lumea mare ‘lucreaza’ …armonizat …pentru Noua Lume,
        ea e Referinta.

        • alegerile de la noi fac ceva parale exclusiv in masura in care ele au ca referinta Noua Lume.

          Noua Lume e o exprimare unica in ‘dinamica civilizatiilor’, prin urmare nu exista niciun dubiu, alegerile de anul asta sint cele mai importante alegeri de cind exista natia asta.

          • ti se pare ca sint altfel?
            nu i nimic, peste o vreme se va dovedi, negresit, ca a fost cel mai important moment din viata natiei, de cind e ea.

    • ‘daca renunti la acest catalizator …ce pui in loc?!, cu ce l inlocuiesti?!’

      mai altfel: daca vei ‘scapa’ de catalizatorul ‘ucr’ atunci vei da de …’mama’ lui, pentru ca un alt catalizator, mai potent!, ii va lua locul. negresit(pentru ca daca vei pune capac pe oala, atunci surpapresiunea va duce la manifestarea unei explozii,…capacul nu rezolva nicio problema, doar muta povestea dintr o dinamica pe care o poti tine n frau, …ce i drept cu greu, intr una …exploziva )

      Pacea ‘se face’ avand ca Referinta …Calea.
      in cazul in care Calea se afla in momentul in care arata ca un montagnes russes atunci …fix asa arata Pacea ( creca spre nedumerirea multora… )

  • The great reset? Eu cred ca planul (al cui, n-am nici cea mai vaga idee) a fost si este ca ambii candidati, Biden si Trump sa fie scosi din cursa „by any means necessary”.
    S-a incercat mai inai calea „juridica”. In cazul lui Trump efectul a fost exact invers decat cel scontat. In cazul lui Biden, nu puteau sa-l atace direct (fiind presedintele in exercitiu) insa i-au aratat pisica condamnandu-l pe fecioru-su, pe o acuzatie foarte subtire, in esenta pentru ca n-a bifat cum trebuie intr-un chestionar (nu e o gluma). Inca nu s-a pronuntat sentinta, dar ea poate sa varieze de la „pedeapsa cu suspendare” pana la 25 ani inchisoare. In ciuda acestui fapt Biden a declarat ca indiferent de sentinta, el merge inainte si cu siguranta nu-si va gratia fiul. A urmat apoi acea dezbatere Biden – Trump si „out of blue”, toate trompetele democrate au inceput sa cante ca Biden trebuie sa plece.
    Daca e sa speculez, as spune ca lui Biden i s-a cerut la un moment dat sa faca ceva si omul fie n-a putut, fie a uitat, fie a refuzat sa livreze si ca atare trebuia sa plece. Uite ca in aceasta seara, „pohta ce-au pohtit” s-a implinit si Biden a anuntat ca se retrage din cursa pentru un nou mandat.
    In cazul lui Trump ce sa mai spunem, cand doar o minune l-a salvat de la o moarte sigura.
    Sunt complet de acord ca supozitia mea este bazata strict pe elemente conjuncturale insa cand ceva cu blana spune „miau”, are ghiare si prinde soareci, sansele sunt ca acel ceva sa fie totusi o pisica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *