Premierul Marcel Ciolacu a anunţat luni că propunerea României pentru funcţia de comisar european este Roxana Mînzatu

Sunt convins că mulți candidați la europarlamentare nu știu ce e aia Uniunea Europeană

Comentarii

24 comentarii pentru articolul „Sunt convins că mulți candidați la europarlamentare nu știu ce e aia Uniunea Europeană”

  • O mică rectificare …
    În perioada „vremurilor tulburi” („smuta”) nu a fost doar un singur țarevici fals, ci doi. Ambii au pretins că sunt adevăratul țarevici Dmitri, fiul mai mic al țarului Ivan Groznîi. Dmitri murise în condiții suspecte; în epocă se bănuia că fusese eliminat de Boris Godunov. Ambii Dmitri erau niște impostori sprijiniți de străini (cazaci, coaliția polono-lituaniană).

  • Știu ei bine. E locul de unde vine mălaiul.
    Și apropo: dacă le propui mâine românilor ieșirea din UE, jumătate se cufuresc pe loc și cealaltă jumătate aleargă la urne să voteze NU cu trei mâini 😄

  • Maestre, nu baga nimeni frica n naționaliști. Ar fi prea mare deranjul și …din alta poveste.
    Lumea Mare e dirijată social inginerește, nu altfel.
    i sa …tot ce se poate, unii ar putea reacționa plenar disproporționat in fata unui virus, fie el și un fico împușcat nemortal.

    • însă, că orice reacțiune plenar disproporționată, demersul ar fi tot una cu sinuciderea 🙂
      exista o țară maaare, mare cît planeta, care și ea e o ‘natie’, are datinile și rinduielile ei. care în general au papat cu fulgi cu tot datinile, tradițiile și obiceiurile celorlalte nații. in general.
      așa că are cine să i se opună naționalismului …țărilor, însăși Civilizația. daca pui pe un taler datinile, tradițiile și obiceiurile civilizației și pe celălalt taler pui datinile, tradițiile și obiceiurile națiilor …in general primul taler …e mai cu greutate 🙂
      or unii știu asta, știu ca cetățenii in general dau dracu’ națiile instantaneu, daca cealaltă variantă e sa renunțe la datinile, tradițiile și obiceiurile civilizatiei, asta fiind nația mare cît planeta ( și pe care Globalizarea a adus o n dar )

      • cea mai capabilă știință care s a născut odată cu Metamorfoza e ‘ingineria socială fragmentara’, iar cel mai capabil catalizator al acesteia e IA. atunci cînd astea doua s au întâlnit …Metamorfoza a devenit implacabilă, ‘datinile, tradițiile și obiceiurile nației mare cît planeta au devenit orbitoare, iar rânduiala acestei nații, poreclita Civilizatia a putut deveni una ‘bazata pe reguli’

  • Doi europarlamentari, campioni ai absenteismului,platiti de romani sa traga chiulul, sunt pusi pe lista comuna PSD-PNL pentru alegerile din iunie. Mai mare sfidare si desconsiderare a alegătorilor nu poate exista.

  • De câțiva ani vă urmăresc aproape zilnic și sunt încântat de transformarea produsă în ambele viziuni – a mea, dar si a d-voastră. Să știți că urmăresc cu drag filmele propuse de d-voastră. Vă doresc sănătate multă și viață lungă ! Avem nevoie de d-voastră in aceste vremuri.

  • Mergi la restaurant, ti se arata meniu, comanzi o ciorba de burta, da’ chelneru’ iti aduce un castravete murat.
    Te uiti la el si el iti spune nonsalant: „Daca nu-ti convine ce-ti dau, n-ai decat sa mergi la alt restaurant. Da’ numa’ dupa ce platesti nota de plata”. Cand ti-o aduce, surpriza: pe ea scrie „Ciorba, friptura, trei sticle de vin rosu si sapte beri…”
    Fix asa-i democratia.
    Alesii promit una, fac alta, da’ trebuie sa li se plateasca tot ce-au consumat ei si familiile lor pe tot timpu’ „mandatului”.

    • :))))))
      Like!

    • @Paul
      Democratia e o stare temporara atunci cand blidul da p-afara. Unii s-au prins mai repede, altii mai tarziu iar majoritatea niciodata. Alta chestie importanta e ca stapanii s-au prins ca sluga trebuie sa fie mereu un pic flamanda ca sa fie cu ochii pe sluga de langa sa nu-i ia blidul din fata si sa nu picoteasca cu burta plina, adica sa nu se leneveasca. Si uite asa se scrie Istoria, in care unii putini si smecheri ii fac pe aia multi si prosti. Toata ratiunea si toata morala, basca religia, nu pot bate biologia si fiziologia.

    • prima lege care a aparut a stirbit cu tot atat legea Naturii.
      mai multe legi, mai multe legi ale naturii scoase din joc.

      civilizatia scoate din joc Natura.

      facand asta civilizatia trebuie, e obligata sa defineasca o lege de miscare pentru orice miscare.
      exista o astfel de lege, Matematica.
      de fapt asta deja e vizibil, civilizatia deja da semne ca legile de miscare in civilizatie vor fi verificate Matematic. sa fie reguli pentru orice,…zice civilizatia, sa fie ordine bazata pe regululi.

      atunci cind civilizatiei i a iesit acest porumbel din gura , ‘ordine internationala bazatata pe reguli’, fix atunci civilizatia a devenit oficial o antinatura, pentru ca o astfel de ordine poate fi pastrata exclusiv Matematic ( Matematica fiind Antiiubirea ).

      o ordine internationala bazata pe reguli e o ordine internationala antinaturala, din care cea care lipseste e iubirea.

      prin urmare pornim de la o ordine planetara bazata pe legile naturii,
      facem primul pas in afara acestei ordini, definind prima lege,
      dupa care …ceilalti 9 999 de pasi doar s au adaugat si iata ne ajunsi azi la o ordine bazata pe legi Matematice

      deci am pornit de la o ordine proprie Naturii, in care Iubirea e ecuatia care defineste orice miscare, am iesit cu un pas in afara acestei ordini si iata ne ajunsi la o ordine Matematica, una care nu mai are nicio treaba cu ‘legile Naturii’.

      am plecat de la ‘ordinea Naturii’ si am ajuns la o ‘ordine bazata pe reguli ( Matematice )

      ce e democratia, daca despre ceea ce am scris mai sus vorbim?
      un pas …printre alti 9 998, care ne au dus de la Natura catre Antinatura, de la Iubire catre Matematica.

      cel mai infricosator anunt facut …de cind se tot perinda civilizatiile pe planeta a fost cel in care s a anuntat ‘ordinea bazata pe reguli’

      ce e democratia? o ‘chestie’ pe care poti calca (deci pe care o calci la propriu in picioare), pentru a putea face urmatorul pas ….catre destinatia pe care ai definit o fix atunci cind te ai departat cu un singur pas de Natura, definnd ‘prima lege’, adica fix catre ‘ordinea mondiala bazata pe reguli’
      democratia e o rinduiala, una din nenumaratele rinduieli pe care ‘civilizatiile’ le au definit pentru a si atinge tinta, iesirea plenara din ordinea bazata pe regulile naturii’ si intrarea plenara pe ‘ordinea bazata pe regulile scrise matematic si definite Matematic.

      • daca ordinea mondiala e bazata pe reguli, drepturile naturale ale omului, adica drepturile omului dispar din peisaj, pentru a face loc drepturilor artificiale, ale omului si ele. care vor fi ele? pai citesti regulile si vei vedea care vor fi.

        drepturile omului, adica drepturile naturale sint incompatibile cu ‘civilizatia’, care prin definitie ‘se misca’ dupa propriile reguli, care prin definitie sint antinaturale.

        drepturile omului, izvorate din drepturile naturale aveau o noima atunci cind civilizatia inca nu trecuse parleazul…spre artificializare, adica atata vreme cit inca nu sarise calul. deja l a sarit, cu fulgi cu tot l a sarit!

        intr o ordine bazata pe reguli, regulile devin drepturi, regula devine dreptul omuui, deci drepturile omului nu se vor mai naste din drepturile naturale, ci din reguli, ‘noul om nascindu se din ‘civilizatie’, nu din Natura

        democratia a fost, a fost, …un alt pas catre ‘ordinea mondiala, plenara bazata pe reguli’
        ori te inchini Matematicii si ‘regulilor ei’, ori te inchini Creatorului Naturii, Naturii si regulilor ei.
        Civilizatia, pentru ca acum vorbim despre aia cu c mare, ca globalizarea a unificat civilizatiile pe planeta asta facind din ele un mare terci, numit Civilizatie,
        e o Antinatura
        ori Natura, ori Civilizatie, nu poti sa ai si untul si bani luati vanzand untul

        • era clar ca, cu toate ca nimeni nu vrea sa discute despre drepturile la artificializare, ale omului si ele, …cum necum ele, cele artificiale, vor fi varate sub hainele drepturilor omului.
          caz in care singurele drepturi ale omului, in Civilizatie, vor fi cele bazate, izvorate din …reguli. procedura e clasica, nu despletesti in superpozitii, pastrezi haina, elimini continutul si mai apoi te vari tu in haina :))))

          prin urmare translatia are loc astfel: ai drepturile naturale, mai faci un pas definindu le ‘dreptui ale omului’, mai faci un pas scotind din drepturile omului drepturile naturale, varandu le pe alea artificiale in locul ramas gol, dupa care continui cu ‘drepturile omului de parca nu s ar fi intamplat nimic :))))) ( insa cele care au disparut din peisaj sint chiar drepturile naturale, care au fost izvorul drepturilor omului )
          pasii fiind, toti, de melc, cum altfel?!:))))

          prin urmare se poate concluziona ca dinamicile nu vor fi despletite in superpozitii, se va lucra cu aceeasi coaja, substituindu se continutul.
          domne …e tare. e chiar tare, nimic de zis…

          • intr o ordine mondiala bazata pe regulu cele bazate tot pe reguli vor fi drepturile omului
            insa in acest caz e clar-cristal ca ‘drepturile naturale’ nu vor mai exista ( nici n ar avea cum, pentru ca civilizatia e o antinatura, deci ea e cu ‘drepturile antinaturale’, …cum sa fie cu ‘drepturile naturale’?!:))

          • Noua Lume vine la pachet cu o noua definitie a ‘drepturilor omului’, izvorata din reguli si in armonie cu ‘ordinea bazata pe reguli’

          • pentru a mai pastra in viata ‘drepturile naturale’ scoateti le din ‘drepturile omului’, din coaja numita drepturile omului.
            dupa care spuneti …daca asta e dorinta, atunci sa fie SI ‘drepturi artificiale’
            caz in care vom vorbi despre superpozitiile drepturilor omului
            -drepturile naturale
            -drepturile artificiale( bazate pe reguli)

            daca nu faceti asta vom vorbi despre drepturile omului, insa ele vor fi exclusiv drepturi rezultate din reguli. si daca nu faceti …nu e nicio suparare 🙂

          • Sunt convins că mulți candidați la ‘ordinea bazată pe reguli’ nu știu ce e aia Uniunea Europeană

          • cineva …le gândește adînc. Io pina azi habar n am avut la ce e buna ‘ordinea bazată pe reguli’ :))
            e din ce in ce mai greu sa le deslușești mișcările..

          • ordinea bazată pe reguli’ schimba actuala ordine, bazată, pina la urma, pe drepturile naturale
            or ..daca schimbi ordinea asta ce rezultă e că noua ordine, proprie Noii Lumi, va fi antinaturala.

          • adică deja poate fi demonstrat că Noua Lume va fi antinaturala, pina acum ..doar ‘asa suna bine’

    • in timp ce unii isi bat capul cu democratia altii implementeaza ‘ordinea bazata pe reguli’

      • de fapt as spune ca pentru unii totul se reduce la asta:
        implementarea unui deziderat …ancestral, ‘ordinea bazata pe reguli’.
        de ce? pentru ca …abia acum se poate. abia de curind a devenit posibila implementarea acestui deziderat. fara IA el nu ar f putut fi implinit.
        noroc cu IA…

        • prin urmare in ceea ce ne priveste …sintem adeptii ‘ordinii bazata pe regului’? sintem.
          deci …aia e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *