Premierul Marcel Ciolacu a anunţat luni că propunerea României pentru funcţia de comisar european este Roxana Mînzatu

Starea mentală a lui Joe Biden este mortală nu pentru candidat, cât pentru președintele Joe Biden

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Starea mentală a lui Joe Biden este mortală nu pentru candidat, cât pentru președintele Joe Biden”

  • Johanis nu va mai fi președinte,nu va obține nici o funcție pe măsura posturii de capra și a slugărniciei dusa la extrem nici la Bruxelles nici în NATO,frustrările sale au atins cote maxime ,la fel și dorința de răzbunare asupra poporului român pe care clar îl disprețuiește și mai mult îl urăște astfel că prin semnarea acordurilor cu UKR ,in nume propriu fara consultarea Parlamentului,fara vreun referendum ,oricând vom fi băgați într-un război cu consecinte devastatoare pentru români.Toata Europa la un loc nu poate face fata militar Rusiei și cu toate acestea Europa vrea război.Noi de ce nu am adoptat o politică mai neutră ca și Ungaria care nu va trimite soldați,bani ,teritoriu pentru a susține acest război?Avem in genele neamului ADN de slugi,de oameni supuși,plătitori de biruri?

  • Stimate maestre ,
    1.Dv plecati de la premiza ca media are drept scop informarea si ridicarea prin cultura . Fals ! Media actuala are drept scop dezinformarea si tocmai sa-l fereasca pe ascultator de cultura.
    2.Despre Biden , nu va facti griji . Nici despre Trump. Nu ei conduc .
    3.Despre Nicu si Marcel vezi pct 2

  • Dacă Joe nu este sancționat și de electorat, va fi jale mare.
    Ani în urmă KWI l-a plimbat și pe Bușoi pe străzile din București poate-poate va ajunge primar. Acum a plimbat ursul la un summit… Nu e nicio diferență.
    Marcel pare a fi pus la colț de Nicu și marele turist. Nu era nevoie dat fiind așa zisul succes al legilor pensiilor (la magistrați se va aplica după era noastră, iar la popor dacă se vor mări pentru 46 de ani de muncă pensiile cu 1000 lei net va fi o mare minune) și cu marea găselniță a controversatei OUG ieșite din puțul gândirii politice privind consumul de medicamente. Mai nou a și-a scos capul și apocalipticul de la ISU cu celebra expresie stați în case.

  • Guvernul va trimite SUA o scrisoare de intenție în care solicită un împrumut de până la două miliarde de dolari pentru tehnică militară

    …sunt foarte dezamăgit tovarăși de aceasta suma ridicola,…hai tovarăși ca se poate minim 10 miliarde cel Putin(puțin) hai ca se poate…cat valorează TEZAURUL DE LA MOSCOVA??!!…

  • Tovarăși acest politician minte cu nerușinare….John Kirby, interviu exclusiv pentru Antena 3 CNN: „Nu cred că România a donat Ucrainei un sistem Patriot doar pentru a primi ceva la schimb”

    Ba da am donat acest sistem si vom continua sa donam orice vrea PARTENERUL STRATEGIC sa primim in schimb multa PUE MONTA!

    P.s.măcar un post ceva mic mare pentru dulapul de la Cotroceni

    • Nu există nici o lege prin care am donat Patriotul,este furt de 1mld de dolari din avuția națională,CSAT nu are nici o bază legală ,nici președintele să facă acest lucru,singurul organism care putea
      decide în această situație este Parlamentul României,cei ce au hotărât donarea sunt pasibili de pușcărie,instituțiile abilitate ,Procuratura Militară,DNA ar fi trebuit să se sesizeze din oficiu,asta dovedește ca nu avem democrație în România care rămâne o țară coruptă aservită în totalitate țărilor străine,nu poporului român,știa Ceaușescu ce știa cu agenturile străine și imperialismul american pe care le-a invocat în momentele loviturii de stat din România,atunci râdeam când îl auzeam ,acum nu mai rad demult…

  • in povestea cu ‘mos tagarta’ totul suna ca n zicerea …cine ride la urma ride mai bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *