România a obţinut, prin Roxana Mînzatu, poziţia de vicepreşedinte al Comisiei Europene şi portofoliul Competenţe şi Educaţie, Locuri de muncă şi drepturi sociale, demografie

Maximus. Klaus Iohannis, îți mulțumesc!

Klaus Iohannis, îți mulțumesc că ne-ai arătat și nouă, după o jumătate de secol de dictatură comunistă, ce înseamnă cu adevărat democrația, acest sistem politic prost, dar cel mai bun  pe care omenirea l-a inventat până acum (Churchill); pentru că doar un vot egal și universal, adică valoarea fundamentală a democrației te putea aduce în fruntea României, țara mea de glorii, țara mea de dor!

Klaus Iohannis, îți mulțumesc pentru că ne-ai demonstrat de nenumărate ori, în decursul celor zece ani cât ai condus autoritar România, cât adevăr se găsește în acea vorbă înțeleaptă din bătrâni, care spune că „Tăcerea e de aur!”

Îți mulțumesc pentru că ne-ai demonstrat fără echivoc că tăcerea reprezintă cea mai mare calitate a unui adevărat om de stat, că tăcerea învinge întotdeauna vorba multă și ieftină, flecăreala, sporovăiala fără rost care este îmbrățișată de majoritatea onorabililor politicieni români!!

Un singur om din istoria Romaniei a mai avut ca valoare definitorie tăcerea: Corneliu Zelea Codreanu!

„Doar Căpitanul nu se bizuia pe vorbe, ci pe tăcere; călare pe un cal alb, în costumul alb al țăranului român, Căpitanul, așa povestea lumea, trecea prin satele din Moldova și Muntenia, aclamat de țărani ca trimisul Arhanghelului Mihai. Nu era nevoie să vorbească, de altfel autoritățile i-o interziceau adesea, dar era prezent, aievea,  surâdea cu surâsul lui de copil, iar lumea îl iubea și credea în el”(Rosa Waldeck).

Klaus Iohannis, îți mulțumesc pentru că ai reprezentat Romania așa cum nu a mai făcut-o nimeni până acum de la Revoluție încoace!

N-am să uit niciodată cum ai apărut la Constanța, cu ocazia festivităților prilejuite de Ziua Marinei, într-un costum alb, cu ochelari de soare Aviator, înalt, falnic, impozant, mândru, puternic ca un zeu coborât din înălțimile Olimpului!

Când militarii români și cei americani ți-au dat onorul, m-am simțit pentru o clipă mândru că sunt român și am sperat că România, cu un asemenea Președinte, își va ocupa locul pe care-l merită printre celelate națiuni!

Klaus Iohannis, ai ridicat ștafeta funcției de președinte la un nivel incredibil de sus; când va mai veni oare un Președinte ca tine?

 

Klaus Iohannis, îți mulțumesc!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *