Premierul Marcel Ciolacu a anunţat luni că propunerea României pentru funcţia de comisar european este Roxana Mînzatu

Klaus Iohannis și-a lăsat colegii din România la Ia-mă, nene

Comentarii

24 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis și-a lăsat colegii din România la Ia-mă, nene”

  • Ieri dimineață am ascultat un post de radio inedit, JurnalFm, care spunea clar că plimbărețul nostru era plecat iar cu un avion privat în SUA. De restul știam mai de mult că se sacrificaseră să zboare la Paris cu un avion militar. Stau și eu și mă întreb dacă nu cumva încăpeau toți în același avion.
    Oricum luxul și mofturile nu vor mai dura mult. Să-l văd și eu câte ore va face până acasă, plecând din București mai ales că Valea Oltului e blocată.
    Piloților nu li s-a dublat salariul. Au primit doar 1500 euro în plus. Dacă anunțau greva, 1/3 trebuiau să lucreze, astfel încât fiind indisponibili au lipsit toți. Am toată încrederea și respectul pentru piloții români, ba chiar sunt singurii care își merită pensiile speciale.
    Ciolacu și toți ai lui agramați puțin gânditori au făcut un OUG de toată batjocura; corectat de iluștri specialiști a ieșit și mai prost. Cu alte cuvinte ți se spune să stai acasă dacă cumva faci vreun tratament. Pentru ezitările lui Ciolacu de a candida la președinție există vreun medicament de stat acasă eventual?
    Al de europarlamentarii AUR s-au făcut de râs în PE, motiv pentru care activul din țară (inclusiv susținătorii nemembri de partid) i-au zis Pa și s-au înscris SOS România.

  • pe vremurile astea discutiile despre patriotism clasic sint …de gradinita.

    pe Vremurile astea patria e …chiar Natura. ( bineinteles ca discutule, de gradinita, despre clasicele patrii sint parte a discutiei despre patria care ne e insasi Natura, ea fiindu ne Patrie )

    • felul de a fi al unui neam e …un efect, nu poti sa lupti pentru neam ca si cum lupti pentru o cauza.
      cauza care sta la temelia unui neam e o nonactiune, …nu o lupta,
      felul de a fi al unui neam e …sau mai degraba a fost, …depinde de la neam la neam,
      felul in care neamul cu pricina s a armonizat, in cheie proprie, cu Natura, acest fel …deosebit de alte feluri de a fi ale altor natii defineste un neam, deosebindul,

      neamul nu se sustine artificial, pentru ca se va dovedi ca acest fel …nu rezista Vremurilor
      nu poti sa definesti neamul dupa cum ti se pare tie ca e,…el se! dovedeste singur, …in batali. si Vremurile ate asint pline de astfel de batali.
      faza tare de tot e ca nu i poti lua apararea neamului cu o masura mai mare decit o face el, pentru ca daca faci asta tu insuti vei fi ciuntit in felul in care ‘faci Pace’ fix cu masura cu care apararea a fost …mai mare decit era de fapt.

      neamul nu s a inchegat azi si nici acum o suta de ani, el s a inchegat in mii de ani. el e format din toate pietricelele, caramizile pe care le a zidit …Batranii nostri.

      pe neam nu l poti feri de valtoare, de puneri la indoiala, ii poti fi cel mult o referinta care trateaza cu egala consideratie intre Natura, Natie, Civilizatie.
      unui neam ii poti povesti despre talere, despre um sint si care e treaba cu ele, insa de suit …fiecare particica din neam se suie …unde ii e locul iar tu, cel care ‘faci Pace’, …nu poti interveni. aia e. ce rezulta …aia e.importante sint talere, totusi, pentru ca mai exista si varianta in care unele talere sint un picut pitite, iar daca nu le iei in seama …nimeni nu ti le va face cadou,…dupa cum nimeni nu ti se va impotrivi daca le pui pe masa,…pentru ca ele sint drepte daca se armonizeaza cu Calea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *