Premierul Marcel Ciolacu a anunţat luni că propunerea României pentru funcţia de comisar european este Roxana Mînzatu

Dorel Vișan: Ultima funcție a unui politician în România este pușcăria

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „Dorel Vișan: Ultima funcție a unui politician în România este pușcăria”

  • Artificializarea e un proces Antinatural.
    prin urmare el mai poate fi echilibrat printr o ‘daruire de sine’ a Naturii.

    ‘daruirea de sine’ a Naturii e sinonima cu o rearanjare a definitiilor Anotimpurilor.
    prin urmare cele care nu se mai manifesta sint Anotimpurile(vechile definitii ale Anotimpurilor)

    lipsa manifestarii Anotimpurilor catalizeaza …fix Artificializarea, aia cu care a si inceput Procesul de ‘daruire de sine’ al Naturii, prin urmare dinamica intra in bucla, autoalimentindu se.

    actorul principal al Metamorfozei e chiar Natura, chiar daca ea e asa in mod indirect, plenar indirect ( daruirea de sine a Naturii e ultima procedura pe care Natura o mai poate dispobiliza pentru a pastra Echilibrul Absolut, deci Natura urmareste Implinirea Echilibrului, n are nimic impotriva Artificializarii, insa nici n o sustine, catalizind o )

    • prin urmate in timp ce tot felul de alte dinamici sint vazute ca fiind potente purtatoare de dezechilibru, cea mai potenta tot Artificializarea ramane.

      • adica ‘cel mai potent razboi’ pe vremurile astea …tot cel impotriva Naturii e, alelalte fiind, pe linga el, …pistol cu apa.

        • si mai altfel: pare complicata ‘lumea mare’?
          pai …tendinta e ca cea mai complicata parte a ei, asta cu ‘daruirea de sine a Naturii’, sa nu fie vazuta, deci e incomparabil ma complicata decit …se vede ca e

          • prin urmare tot ce poti sa faci e sa nu obligi Natura sa se daruiasca pe sine ( ca vei simti pe pielea ta ‘daruirea de sine, deci bramburiirea Anotimpurilor’, …e valabil pentru orice neam, natie, …frecventa:)) ) si sa nu i te opui Civilizatiei, pe de alta parte, lucrind ‘exclusiv dupa dorinta’, nici mai mult nici mai putin( pentru ca Natura oricum se va darui pe sine dupa cum arata ‘dorintele’, insa nu va simti nevoia sa te mai si convinga de asta )

  • in univers libertatea e absoluta
    poti spune ce vrei, poti face ce doresti, poti dori …dupa cum ti e pofta

    se pleaca de la spun ce vreau si se ajunge la spun ce trebuie, ‘ce trebuie’ fiind ‘de Bun-Simt'( deci e o manifesare instinctuala, nu vreo corvoada ..pe motiv ca ‘trebuie’ ).
    deci se pleaca de la nevoia de a iesi din Bunul-Simt si se ajunge la nevoia de intoarcere la Bunul Simt,
    deci se pleaca de la spun ce vreau si se ajunge la …spun ce trebuie, adica tac :)))
    insa tacere nu inseamna sa nu spui nimic, dupa cum nonactiune nu inseamna sa nu faci nimic 🙂
    tacerea e tot una cu suficienta cuvantului, dupa cum nonactiunea e tot una cu suficienta actiunii

    pentru a vedea lumina tre sa iesi din starea de ‘soare’ si sa te privesti din afara,
    pentru a vedea Bunul-Simt tre sa iesi din el si sa l privesti din afara.
    cea care iti intoarce privirea, catre sinele tau, catre Bunul-Simt e ‘parerea de rau’. parerea de rau e ultima esenta a Bunului-Simt. parerea de rau e ultima ancora a omului. in lipsa ei, in lipsa manifesarii parerii de rau, omul se apropie de Anti(Bunul-Simt), care si el e un ‘bun-simt’, insa intors pe dos si cu capul in jos( asemenea Antinaturii, pentru ca AntiBunul-Simt e ‘bunul-simt’ al Antinaturii )
    cea care l naste pe om a doua oara e ‘Parerea de Rau’. abia Parerea de Rau e cea care il aduce pe om in pozitia de a contopi sinele cu Bunul-Simt

    • ce e Parerea de Rau?
      pai …ajungerea la concluzia ca inca dintru inceput ti s a daruit Suficient, deci nimic nu ti a lipsit.
      insuficientul pe care l ai tot experimentat fiind din povestea Recunoasterii de Sine ( care te duce catre starea in care Recunosti ca …nimic nu ti a lipsit ( si ca tot ce ti a lipsit, in mod relativ, a fost …pentru ca n ai vazut, si n ai vazut fix cu masura cu care ai vazut corect, nu drept, Corect, nu Drept )

      • nu poti gasi adevarul de pe un om daca nu te pui in locul lui,
        nu poti vedea corect daca nu ai fost si in pozitia celui care e privit si drept vezi abia daca te pozitionezi intre, intre cel care priveste si cel care e privit, adica …pe Cale.
        Calea e tot una cu ‘A Treia Componenta a Unicului Foton’

        • mai simplu spus Calea se pricepe cu fix atata usurinta cu cita se pricepe ‘A Treia Componenta a Unicului Foton’ :))))

          • sa vezi ‘A Treia Componenta a Unicului Foton’ si inca sa nu vezi Calea …asta se poate, insa sa vezi Calea si sa nu vezi ‘A treia Componenta a Unicului Foton …asta nu merge, ca mai intai referinta si abia mai apoi …restul :))

  • Dispar încet, încet ,oamenii adevărați de artă și cultura după ei e vid…

    • ce e ala vid?! :))

      io zic ca ‘vid’ e …fix invers decit se pricepe, vid inseamna …niciun gol, adica ‘toate golurile sint umplute, caz in care miscarea devine ‘nemiscare’, devine miscare a Sinelui

      in mod absolut acolo unde vezi un ‘gol-golut’ fix acolo se manifesta un ‘plin-ghioalca’ :)), adica fix acolo unde vezi Nimicul se afla Totul.
      Zero e Totul SI Nimicul, nu doar ….Nimicul ( daia si tinde Infinit catre Zero, pentru ca el tinde catre Totul ( care se afla in Zeroc …care e Totul Si Nimicul) )

      • Civilizatia fiind prin Definitie o Antinatura i a obisnuit pe oameni sa opreze doar cu un Taler, dezobisnuindu i sa opereze cu balante cer-pamant, cu atat mai putin cu un sistem de balante Cer-Pamant

  • Trump e un ‘termen fibonacci’ in Dinamica Civilizatiilor.
    e cu ‘inainte de Trump’ si ‘dupa Trump’

    atunci cind a candidat prima data era asa prin ‘a fi’
    intre timp ‘s a dezvoltat’m acum potentialul sau, grandios, se exprima prin ‘a fi si a nu fi’

    si daca l asasinezi, …n ai ce sa i mai faci, va ramane un ‘termen fibonacci’ ..’de granita’,
    inainte de Trump era ‘o lume’, dupa Trump deja vorbim de Noua Lume.

    Trump e legat ombilical de nasterea Noii Lumi si e asa ….prin ‘a fi si a nu fi’, deci el e o exprimare implacabila, …n ai ce sa i mai faci tipului.

    • tentativa de asasinat nu suna ca si cum e o destinatie, ci o cale …catre o destinatie, deci ‘filmul’ suna ca si cum nu s a terminat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *