Premierul Marcel Ciolacu a anunţat luni că propunerea României pentru funcţia de comisar european este Roxana Mînzatu

Dezastrul Americii: instituțiile profesioniste fac și ele politică!

Comentarii

22 comentarii pentru articolul „Dezastrul Americii: instituțiile profesioniste fac și ele politică!”

  • Trump nu va prinde alegerile,clar că îl vor lichida,e un complot al serviciilor secrete ,au legat mielul de gard și au așteptat să vina lupul,la următorul nu vor mai rata.Euro parlamentarii PSD și PNL au votat cu aplauze pe criminala Ursula,ăștia reprezintă voința poporului vaccinat de criminalii globaliști?daca da atunci sa mai luam niste vaccinuri.Niste nenorociți!

  • Bună dimineața!
    Dați-mi voie să vă contrazic. Ciolacu va candida la alegeri și are mari șanse să câștige. Remus Pricopie, persoană controversată având în spate și cedarea unei baze sportive către un anume fost sportiv, nu trece nici măcar sticla darămite să câștige niscaiva voturi. Don general n-are șanse cu toată ex profesia lui.
    În SUA balanța s-a înclinat spre Trump care va fi președinte. În Parlamentul European s-a deschis cutia Pandorei. Așteptăm să vedem ce va fi și astăzi întrucât fiecare zi e plină de surprize.
    Ordonanța guvernului Ciolacu înafara faptului că introduce dubla măsură (v. atitudine instituțiilor statului față de rapper-ul drogat din SUA) este fără cap și fără coadă; suplimentar va da mari bătăi de cap dacă va fi trimisă la CCR.
    O zi cât mai acceptabilă dpv meteorologic tuturor!

  • Am zărit lumina-Marin Sorescu. Un geniu care nu se face, se naște. Am zărit lumina pe pământ/ Și m-am născut și eu/ Să văd ce mai faceți/ Sănătoși? Voinici?/ Cum o mai duceți cu fericirea? / Mulțumesc, nu-mi răspundeți. / Nu am timp de răspunsuri, /Abia dacă am timp să pun întrebări/ Dar îmi place aici/ E cald, e frumos,/ Și atâta lumină încât/ Creștere iarba.

    • un geniu nu se face, renaste.
      am zarit lumina in cer si m am renascut si eu,
      sa vad cum faceti. sanatos? …voiniceste?
      cum mai duceti fericirea,
      de unde pina unde,
      din ce intrebari pina n care dintre raspunsuri.
      vad ca inca e cald paici, inca e lumina, semintele inca renasc intrebari pentru a recunoaste raspunsuri.
      insa atunci cind veti zari lumina pe pamant …lasati iarba si pastrati verdele.
      :)))

  • festivalurile sint …o scoala.
    o scoala in care se imbunatateste armonia cu …Noua Lume, aia antinaturala.
    festivalurile n ar fi atat de capabile daca n ar avea capacitatea de a permite intrarea in armonie …pe anumite teme, frecvente, care pot fi definite cu precizie matematica…

    • deci cine spune ca in ro nu se investeste in inavatamant …habar n are ce vorbeste, investitiile sint colosale
      ca cei care investesc sint antiinteleptii …asta e alta poveste.

      • in timp ce sistemul politic abia daca e n stare sa vada la distanta de patru cinci ani, antiinteleptii lucreaza cu generatiile. ei insamanteaza azi pentru a rasari peste ani si zeci de ani.
        ori bati si tu tot atat de departe …ori nu faci doua parale, daca referinta sint ei, antiinteleptii.

        • astea sint ‘vremurile maestrilor’

        • SRI – ul este compromis ca instituție fiind condus de un prim adjunct prezumtiv infractor în persoana generalului Coldea. Coldea și-a creat cât a fost la conducerea operativa deci militara a SRI, un grup infracțional organizat din care a făcut parte Dumbrava și alții, unii dintre ei aflați încă în funcții. Concluzie: deviza SRI nu mai poate fi „PATRIA A PRIORI”. Cea mai potrivită ar fi ” MAFIA A PRIORI”.

  • Asta-mi-a adus aminte de armata. Odata, am avut alarma si ne-am dus la punctul de intalnire, nefacand nimic, am discutat cu soferul. Mi-a povestit cand a facut scoala se soferi ca avea un caporal care facea cu el ore de conducere pe sub paturi. Caporalul se simtea bine, avea soldati in subordine. Dupa moaca, o sa avem zile grele, n-o sa-i dea o sapca, o sa-i bage in geanta bastonul lui Augusto Pinochet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *