România a obţinut, prin Roxana Mînzatu, poziţia de vicepreşedinte al Comisiei Europene şi portofoliul Competenţe şi Educaţie, Locuri de muncă şi drepturi sociale, demografie

Deși Klaus Iohannis a lăsat PSD-ul în pace, acesta sare la gâtul lui

Comentarii

29 comentarii pentru articolul „Deși Klaus Iohannis a lăsat PSD-ul în pace, acesta sare la gâtul lui”

  • Maestre, pe mine în ultimii ani mă sperie Presa.
    Presa s-a transformat într-o armă extraordinar de periculoasă. Presa nu mai este doar manipulatoare, este și instigatoare. Răspândește minciuna și instigă populația la ură.
    Ați văzut ce se întâmplă acum în SUA cu atentatele contra lui Trump, totul a fost pregătit de Presa care a ațâțat populația l-a hiperbolizat pe Trump ca un personaj trimis de Diavol care o să distrugă America.
    Presa a exacerbat asta până s-au găsit niște nebuni să pregătească și să execute atentatele. Și pentru ce? doar pentru o miză în alegeri.
    Presa face presiuni prin mediatizarea unor cazuri pentru a pune presiune pe Coana Justiție.
    Noi aici avem experiența cu Dragnea care ajunsese dușmanul nr.1 al României doar fiindcă a angajat două amărâte, iar Justiția l-a condamnat doar fiindcă a fost presată de Presă.
    Cu Dragnea a fost o întreagă isterie națională provocată de toată Presa iar dacă populația avea arme îl împușcau în stradă, exact ca nebunu care a pus foc în parlament.
    *
    Cu legea pentru Iohannis NU sunt de acord. De ce? fiindcă va fi folosit ca afiș electoral în timp ce el este încă Președintele țării.
    Deci Maestre, atenție, PNL vrea cât mai multe fotolii în parlament. Imediat după alegeri vor face alianță cu USR, cu toate partidele care se decrară de dreapta, fiindcă vor și funcția de președinte și guvern PNL.
    Apoi o să conducă tot baronii PNL și 10 ani o să stăm pe loc dacă nu o să dăm iar înapoi.
    Maestre, nu ne mai permitem după 20 de ani pe președinți liberali, încă 10 ani de involuție.
    Pur și simplu nu se mai poate, țara nu mai suportă așa ceva adik 30 de ani de involuție.
    *
    Cu cerința nelegitimă a lui Zelensky de a doborî dronele de pe teritoriul Ucrainei, sper, sper ca de data asta să avem un darm de minte deoarece NU avem nici un motiv să paricipăm activ pe teritoriul Ucrainei, țară care nu este în UE și NATO.
    Le-am dat Patriotul să le doboare singuri.
    *
    La rubrica „eu cu cine votez” eu vreau în primul rând ca românii să nu mai fie mâna de lucru a Europei.
    Cinci mil. trudesc ca sclavii în sevicii și agricultură pe alte meleaguri și îmbogățesc prin taxe și impozite economiile altor țări.
    Îmjurăm Rusia și pe Putin dar eu nu am auzit ca cetățenii ruși să trudească la strâns sparangel în Germania, usturoi în Spania și să ingrijească bătrâni în Italia.
    Rușii își țin tineretul în țară, în primul rând pentru onoarea lor ca națiune și pentru viitorul lor. Rușii nu au exportat sclavi nimănui.
    România NU este o țară de mâna a treia și nici o țară suprapopulată ca India și China care să justifice exodul populației.
    Deci votez cu cine va lua măsuri să se termine cu această situație.

    Votez cu cine se va ocupa într-adevăr de situația dezastroasă din școli.
    Trebuie restructurat totul, începând de la manuale, programa școlară, curățenie la profesori, structura școlară.
    Ce draci de structură școlară e asta cu atâtea întreruperi și libere pentru elevi. Nici nu se acomodează bine cu materia, cu lecțiile și vin vacanțele care să-i rupă din ritm (săptămîna profesorilor, săptămâna verde și mai știu eu ce aberații de mini vacante exact în mijlocul trimestrelor).
    Școala trebuie să revină la standarle trecute ca să nu mai existe elevi alfabetizați funcțional, pregătiți de profesori alfabetizați funcțional.

    Votez pentru locurile de muncă, multe locuri de muncă bine plătite pentru tineret.

    • Erată – am scris „alfabetizați funcțional” am vrut să spun analfabeți.
      M-au tâmpit și pe mine formulele astea importate gen „analfabeți/alfabetizați funcționali”.
      Promit să rămân la cele românești – analfabeți, repetenți, ignoranți etc.

    • ‘Maestre, pe mine în ultimii ani mă sperie Presa.’

      presa a fost un serviciu de informații.
      atunci cînd celelalte servicii de informații au ‘cazut’,
      devenind ‘ingeri’ de acest tip,
      ele au tăbărât pe presa, redefinind o și pe ea după noul lor chip, ‘cazut’,
      deci daia e presa, azi, parte a jucătorilor prezenți în echipă ‘ingerilor cazuti’ ai natiei, manifestindu se că o ‘cazatura’, pentru că cele care au devenit cu adevărat de speriat in ultimii ani au fost …celelalte servicii de informații.

      cita vreme serviciile de informații vor rămâne bolnave, și presa se va manifesta așa, ‘serviciile’ …zburind doar cu o aripă, ‘cazuta’ și aia…

    • ‘Cu legea pentru Iohannis nu sunt de acord.’

      aveam impresia că nu lucrați cu mize mărunte….:)
      pai ce, ar fi vorba despre Iohannis? despre ‘presedintie’? despre …’senatori’?
      nu,
      ar fi vorba despre rinduielile unui neam, ale unei nații,
      despre care barim teoretic sa nădăjduim că sint posibile, daca practic ele sunt poate mai degrabă improbabile 🙂

      • @Online
        Se manifesta Insularizarea…cum zici Tu…

        „Secretarul general al NATO avertizează Europa şi Statele Unite împotriva ”izolaţionismului”
        “S-au ridicat voci de ambele maluri ale Atlanticului pentru a cere Americii şi Europei să pornească pe căi diferite (…) Izolaţionismul nu va garanta securitatea nimănui”, va declara Stoltenberg în acest discurs, din care NATO a făcut publice extrase.” ”
        https://financialintelligence.ro/secretarul-general-al-nato-avertizeaza-europa-si-statele-unite-impotriva-izolationismului/
        Zi Frumoasa Online!!!
        vali
        🙂

        • avertizează Europa şi Statele Unite împotriva ”izolaţionismului”
          ?!
          pai …pina una alta europa si statele stau pe aceeasi insula, ‘semilumea de vest’. ( cit din europa…ramane de vazut cum va arata ue in viitorul apropiat.

          prin urmare …bineinteles ca exista insularizare!, e veche faza, deja s a verificat povestea, …nu mai e nimic de facut, insularizare scrie pe Civilizatie.
          insa si insularizarea asta are spilul ei, mai intai semilumile si mai apoi polarizarea fiecarei semilumi, cea mai simpla fiind polarizarea sinelul semilumii de vest, unde devine clara treaba, unul din poli devine donator fundamental, el aratandu se…pina una alta, a fi ue.

          pe acest fond bineinteles ca insularizarea va descarca noi potentiale, tot felul de ‘insule’ aparand pe te miri unde, o dezvoltare, fie ea si matematica, de tip fibonacci, adica maxiamala, presupunind intotdeauna manifestarea unor suficiente diferente de potential, care sa genereze suficienta miscare…

          • insularizarea e un proces natural,
            el s a manifestat si pe vremea globalizarii si se va manifesta si pe vremea unificarii(adica a marelui reflux), …deja se manifesta, e vizibila treba cu ochiul liber.

          • cind ziceam, la inceputul pandemiei, ca …cineva, undeva, o inteligenta nonumana, …probabil artificiala, insa nu musai asa, tine in frau, …pesemne in fraie matematice, toate dinamicile la nivel mondial definind suficiente diferente de potential pentru a genera un nou tip de miscare, care sa duca in final la nasterea unei lumi noi, ma gandeam fix la complexitatea conexiunilor, la complexitatea dinamicilor, care pe linga faptul ca sint asa …mai trebuie sa fie tinute n frau si pentru a nu vira, …ca tendinta exista, catre ‘razboi mondial’, ramanand permanet in definitia ‘revolutiei mondiale’, a Metamorfozei.
            or …pe parcurs totul s a dovedit a fi si mai complex, doar, prin urmare orice declaratie la nivel inalt o privesc strict prin prisma acestei referinte, …indiferent cui apartine.

        • pai …deja au pornit pe cai diferite, unul e donator fundamental, celalalt fiind cu ‘sa fie primit’:)), insa …cel putin pina una alata, nu exista pic de dubiu, ue si statele sint in aceeasi barca, semilumea de vest.

          in semilumea de est se intampla ceva …olecut mai deosebit, pentru ca pe cind semilumea de vest e unipolara, cea de est e multipolara, or …s a aratatla fata o tendinta, a unuia dintre polii semilumii multipolare de a se suprapune peste Natura…
          indazneata miscarea, om vedea daca ea duce la manifestarea unei noi lumi, concomitent, care n ar da erori in dinamica semilumii de est, asta fiind o treaba demna de luat in seama, zic eu…

        • avertismentele care au o alta referinta decit Metamorfoza, decit Marea Revolutie …pentru mine au fix masura pe care o poarta, mititica.
          in general granzii planetei vorbesc avandu le ca referinta pe cele doua de mai sus, ele conteaza in mod fundamental, fara elel toate celelalte practic n ar exista. Civilizatia mare cit planeta are o grija fundamentala, …sa nu moara. ca daca moare …ura si la gara, alte oua, din care sa renasca nu mai exista. Globalizarea a folosit ultimul ou.
          Civilizatia mare cit planeta moare …in timp ce o privim! Sint unii care stiu exact cu ce se papa vremurile si ei fix ‘problema’ asta o au fix in fata ochilor, indiferent care o fi tema sau nivelul discutiei.

        • cei care pricep cu ce se papa vremurile or fi ei suficienti, insa din ce se poate observa …prea multi nu sint,
          pentru ca numa io, paici, vorbesc despre Metamorfoza si Marea Revolutie de mai bine de zece ani si fac asta …de parca as vorbi in desert, adica practic vorbesc singur:)), iar lumea e mare, deci or mai fi si altii care vorbesc despre asta, …si ei tot singuri, pesemne, ca asa rezulta:))

          insa asta nu inseamna ca daca ei nu pricep… atunci Civilizatia nu e pe moarte, pe moarte ‘de tot’ :))
          nu, nenica, chiar e!:))
          si …sint unii conducatori care …se ocupa de problema …i felul lor, ce i drept, care feluri cam difera, deci practic schemee de tratament sint pe alocuri diferite…

          • indiferent care sint temele de discutie la nivel mondial si indiferent cine le poarta, becul care e apris in Bord si clipoceste ntr una e cel legat ombilical de Marea Revolutie, de Metamorfoza. sint citiva conducatori,…citiva, care la orice ora din zi si din noapte poarta acem bec …cu ei, sa le aminteasca mereu care e miza, de fapt.

          • acesta fiind fondul, …acuma apuca te si tu si picteaza, pe acest fond, ‘candidatii la alegerile pentru conducatori, sef de stat si parlament’,
            si vezi ce ti iese.
            daca, vazind, te apuca risul,…abtine te si tu.
            daca poti! :))))))))

        • Sa fie colhoz !

    • Ucrainenii pot merge la munca afara,pot călători în străinătate,au malluri,hipermarketuri,au avut o agricultură grozava,alimente provenite din solul lor industrie,poporului nu i-a trebuit UE,ca sa ce ,să-i jefuiască bogățiile,sa le bage pe gat E uri,droguri,a inceput deja marele jaf ,Nato in Crimeea,in Donbass?sa fim seriosi A fost doar corupția unor politicieni și mass media aservită că sa declanșeze ceea ce se întâmplă.Acum despre Rusia,urmăriți pe You tube zeci de filmari realizate de turiști occidentali,de rezidenți occidentali in Rusia ,metroul din Moscova,unic in lume,ultramodern și performant,tren bullet de mare viteză ultramodern,cu stewardese,restaurant,tv,internet,viața de noapte din marile orașe,ceva de vis,localuri,terase,lumini ,oameni veseli,tineri și atenție în niciuna din filmări nu apare nici măcar un chiștoc de țigară pe jos, e farmacie,asta in absența oricărui lucrător de la curățenie,probabil lucrează noaptea dar curățenie tine de educație,civilizație,poate amenzi mari,cine știe,nu apar oameni ai străzii,betivi,drogați,poate că sunt în mod sigur dar e evident că sunt ținuțr sub control strict,sunt departamente dedicate,au magazine atât de aprovizionate cum puține sunt la noi, ,malluri,parcuri de vis,opere de arta.Au fost făcute filmări și în zonele rurale,aceeași oameni veseli,primitori,ocupați cu agricultura cu animalele ,un nivel de trai bun și la tara.Da mass media la noi denaturează totul,va dați seama că nu apar in jurnalele de stiri reportaje in afara de război,doar acolo e comunism,ei daca acolo e comunism atunci noi suntem în evul mediu fata de ceea ce am văzut,nici nu visam nici peste 20 de ani,iar Occidentul devine încet încet din colonizator in colonia a lumii a treia.
      Johanis caută amânarea deznodământului prin imunitatea senatorială și o funcție în Senat,dar deciziile și faptele sale contra poporului român vor fi judecate,nu scapă de judecată ,doar o amână.Cine va vota PNL va vota Johanis reîncărcat ,poate că e mai bine ,poate se vor trezi si românii.

  • Mă mir că nu se modifică constituția pentru un anume personaj, eventual să il proclame senator șef al senatului pe viață…

    • daca ziceați senator și atât ….suna bine.
      așa ar fi normal pentru orice președinte, că nu despre unul anume e vorba, evident, ci despre rolul și locul șefului cetatii în dinamica unei nații, însă și a statului aferent.

      astfel s ar putea manifesta in Senat o voce a foștilor presedinti care ar da greutate unor decizii sau a altora.
      însă cum sa ajungi Intr o astfel de stare daca la funcția de șef de trib, de șef al statului, de conducător al nației ajunge …o marioneta? …pe care alții o conduc?;
      deci rinduieli exista, ar putea fi disponibilizate,, însă cineva trebsa ia taurul de coarne, altfel nu se poate. in folosul tuturor, nu altfel, că toți ar trebui să aibă de câștigat din asta, ….pe termen lung:))

      • nu vedeți că în pietele publice discuțiile fundamentale lipsesc …cam cu desavarsire?!
        nu vedeți că există exclusiv …jucători, talere ale unor balanțe,însă punct de sprijin nu pare a exista?:)))
        sa fii jucător, că văd că asta e noua ‘bucurie’, tre sa ai referințe absolute, că vremea e a Metamorfozei, nu alta :)). cum sa fiu jucători, jucând împotriva Naturii?!, sau cum sa fiu jucători, fiind cei prin care Calea se împlinește, deci Acționăm, atât de măreți jucători sintem?!:)

        • pe vremea Metamorfozei, pe vremea Antiiadevarului, pe vremurile astea plenar revoluționare noi …prăjim pui, ne mbrobodim cu marame și ne dăm deștepții lu peste prăjit?! :))
          ne dăm deștepți pe vremea Deșteptăciunii întruchipate?:)))

          oi fi Io ..in toate felurile, însă voi, pe alocurea, dați semne clare că mă ntreceti:))

          • Romania de după Iohannis e una, pe alocuri fundamental diferită de cum arata înainte de Iohannis.
            faza tare, fundamentala și ea, fiind că poporul n a simțit schimbarea, ea s a manifestat festat cu ‘pași de melc’ 🙂
            e irelevant faptul că ce am spus mai sus a spus …un prost că mine, la aceeași concluzie ar fi putut să ajungă și alții, mai capabili 🙂

          • a, Iohannis e om, deci păcătos și el, spre ex ca mine, ca ține, ..asta da, nici în problema asta n am vreo îndoiala că e așa, păcătos 🙂

  • Israelul ii termina pe Hezbolah si pe Hamas pt ca tarile arabe SE BUCURA cand sunt exterminati. Nu tarile occidentale si SUA sunt slabe, ci tarile arabe, popoarele arabe nu dau doi bani pe Hezbolah si Hamas, si nici pe palestinieni, iar LIbanul este in starea actuala de distrugere din cauza palestinienilor si a militiilor palestiniene, toti ii vor dusi. – Iordania era sa fie cucerita de palestinieni, noroc cu regele Husein. Iar Iranul este dusmanul tuturor, asa ca Israelul va termina treaba cu succes.

  • In interbelic exista institutia “senatorului de drept “ . Ar putea sa intre aici azi fostii presedinti precum si sefii cultelor.

  • israelienii s au inhamat la o treaba cum nu se poate mai complexa in ceea ce priveste Gaza. oricind povestea se poate inchide prin cel care a inceput o, daca dinamicile, reactiunile, direct sau indirect se mondializeaza.

  • Maresalul Antonescu ….cel mai tare ROMĂN !!! jidanii stiu de ce 😉

  • romanul care ajunge presedintele tarii e …al mai tare roman dintre toti,…nu?
    ca doar daia ajunge sef de trib,…nu?

    o astfel de raritate ar fi chiar culmea sa nu ramana …spre ex senator independent …pe viata, dupa ce si termina mandatul de presedinte.

    daca nu e raritate atunci …ce a cautat in fruntea statului si …pe ce cale a ajuns acolo, nenica?!
    daca e, atunci cum sa arunci la cosul de gunoi o astfel de experienta?

    pot exista si idei mai capabile, insa asta cu presedintele care ramane prin definitie senator pe viata dupa ce si termina mandatul, mandatele …suna oricum bine.

    • in orice caz cei care nu dau doua parale pe cel mai capabil roman, care e presedintele, aruncindu l la gunoi dupa ce si termina mandatul,…e clar ca nu prea au caderea sa se ngrijeasca de romani, indiferent din ce pozitie ar face asta. adica …daca pe cel mai capabil roman, la un moment dat, il arunci la cosul de gunoi,…pai cu ailalti ce faci, nenica?! :))

      insa daca totusi asta se ntimpla …mai trebuie verificata o data procedura folisita la cocotarea pe tron a sefului de trib, ca s ar putea ca pacolo sa n ajunga chiar cel mai capabil conducator, dasta si existind unii care chiar nu dau doua parale pe un fost presedinte…

      deci s ar parea ca nu e prea clara treaba,
      …pe pozitia de conducator de neam, de sef de trib, de sef al statului …ajunge sau n ajunge cel mai capabil conducaor de pe meleagurile astea?!, ca din ce rezulta e cam inceata faza :))

  • Holocaustul e pistol cu apa, fata de ce fac jidanii in Gaza si prin „vecini ” 🙁
    Toate la timpul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *