România a obţinut, prin Roxana Mînzatu, poziţia de vicepreşedinte al Comisiei Europene şi portofoliul Competenţe şi Educaţie, Locuri de muncă şi drepturi sociale, demografie

De ce vor Nicu și Marcel să pună prezidențialele în septembrie

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „De ce vor Nicu și Marcel să pună prezidențialele în septembrie”

  • In septembrie se maresc pensiile, poate si salariul minim, avantaj pentru alegeri – cei de la guvernare. Pana in noiembrie e timp sa creasca preturile ca fat-frumos, ca dupa orice marire de pensii /salarii. Asta nu e bine deloc pentru alegeri.
    Cred ca asta e, degeaba ii certati, nu o sa vrea sa va auda, ei sunt pe alta logica. Asa cred.

    • Dezbaterile de care vorbiti nu o sa fie nici daca se pun alegerile peste noua luni. Cand au fost ultima data doi canditati la orice fata in fata? A devenit traditie sa nu mai participe la dezbateri.

      • PS: nu mai comparati cu francezii, acolo dezbaterile sunt la nivel aproape academic, indiferent ca vorbesc despre economie, politica externa, social, etc. La noi … pe langa subiect, cu apropouri, cu jigniri, badaranii despre viata personala, etc. Ce rost au dezbaterile atunci?

      • Si mai e o „mica” problema. Unde gasiti un jurnalist-moderator impartial pentru, sa zicem, dezbaterea finala la prezidentiale?. Cred ca oricui ii spuneti numele a doi candidati si numele moderatorului, oricine va va spune pe cine va avantaja acesta din urma. Se cunosc destul de bine optiunile.

  • Este timp de campanie electorală pentru toate alegerile toamnei, iar candidați la prezidențiale sunt numai 10 până acum. Chiar nu înțeleg de ce vă enervați de unul singur. Fiecare partid spune că este câștigătorul alegerilor de până acum, de ce să ne mai revoltăm și noi?!
    Din punctul meu de vedere voi alege acel/(acei) candidat/(i) care măcar în ultimii 4/5 ani și-a respectat electoratul din toate punctele de vedere.

  • De ce vor Nicu și Marcel să pună prezidențialele în decembrie, titlul nu raspunde comentariului. A fi trebuit „De ce nu vor Nicu și Marcel să pună prezidențialele în decembrie” sau „De ce vor Nicu și Marcel să pună prezidențialele în septemrie”

  • Maestre, pentru mine alegerile s-au terminat. Președintele este deja ales doar că nu-i cunoaștem numele.
    Am văzut cum s-a ales Nicușor Dan cu același procent ca al coaliției PSD-PNL, deci votat de pesediști și peneliști.
    USR înființat de Nicușor Dan are doar 8% deci ei nu l-au votat.
    Apropos de Nicușor Dan care are un tupeu colosal, nici nu s-au dat rezultatele BEC și a anunțat că vrea și al treilea mandat.
    N-a lucrat o zi în viața lui și acum la bătrânețe l-a apucat hărnicia vrea să iasă la pensie din primărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *