România a obţinut, prin Roxana Mînzatu, poziţia de vicepreşedinte al Comisiei Europene şi portofoliul Competenţe şi Educaţie, Locuri de muncă şi drepturi sociale, demografie

Cei patru bandiți care au speriat România

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „Cei patru bandiți care au speriat România”

  • ce se ntimpla in orientul mijlociu …doar se adauga dinamicilor proprii ucrainei. care si ele se vor acutiza, poate chiar la un nivel absolut superior

    • as zice ca ce se ntimpla in orientul mijlociu …cinta in deschiderea ‘spectacolului’ care urmeaza in ucraina.

  • daca vorbesti intr una despre axa raului, asta inseamna ca tu esti parte a axei binelui?

  • comentariile pe care le ascult, in diagonala, la tv, cu privire la ce se ntimpla in orientul mijlociu sint proprii unui meci de fotbal.
    zici ca despre mingi e vorba, nu despre rachete care explodeaza, distrugind vieti, direct sau indirect.

  • in orientul mijlociu s a manifestat inca de anul trecut un melanj de dinamici proprii ‘razboiului’ si dinamci proprii ‘revolutiei mondiale’. energia marii revolutii fiind urieseasca a atras inspre ea si dinamicile proprii razboiului, acesta avand tendinta de a verifica proceduri proprii razboiului mondial,
    adica tendinta fiind ca jocul sa se inchida prin cel care l a inceput. prin urmare in final vom afla si cine a inceput jocul, el urmand sa fie fix cel care l a inceput.
    inca de vreun an in urma in orientul mijlociu se manifesta o cursa ultrapotenta in care cu greu nu vor pica cei vizati.

  • ‘Preţurile petrolului au crescut marţi cu cu 5%’

  • Si da tovarăși eșecul ciclonului care nu a mai fost se datorează încălzirii globale mai precis schimbărilor climatice potrivit BBC!

  • Tovarăși, tovarăși si iar tovarăși cata propaganda scârboasa ba chiar nu v-ați saturat de americanii ăștia de frumosul vis american care de fapt este cel mai mare coșmar al lumii contemporane?! A trecut ciclonul si acum începe alt subiect vizele de america, păduchele ne spune ca deja trebuie sa facem coada la avion iar regina din bascheți ne spune altceva….. Ambasadorul SUA anunță că România mai are de îndeplinit pași importanți pentru a se stabili dacă e eligibilă pentru Visa Waiver / Decizia se va lua „cândva în 2025”….ba la dracu in USA intra milioane de aliens fără viza si voi romanachilor mai stați odată!Yankeiilor sa va băgați viza voastră in groapa marianelor nu ne trebuie ba!Dulapul trebuie sa dea casele si banii cu dobanda +puscarie .

  • meteo radar bucuresti pe care il urmaresc zilnic si v-ati fi lamurit ca era un front atmosferic cu ploi si cateva puncte de averse.Nici nu am urmarit stirile si am incercat sa lamuresc niste vecini ca e ploaie normala dar ei au tinut-o ca cei care induc panica probabil din motive precise.

  • Păi dacă Voiculescu l a băgat la pârnaie pe Năstase, întrebarea e ce făcea basescu în timpul ăsta.
    .
    Iohanis are tinicheaua aia de coadă cu grupul etnic german așa că nu putea fi pus secretar general al nato.
    Oricât de mare ar fi cenzura în lagărul occidental, ar fi fost imposibil să nu iasă la momentul potrivit vreun scandal în legătură cu „mostenirea” lui.
    Și bineînțeles întrebarea e cine l a pus p ăsta președinte.

  • ‘fumusetea’ Marii Revolutii sta in faptul ca ea nu lucreza cu actiuni, ci exclusiv cu reactiuni disproportionate pina la plenar disproportionate.

    actalele sisteme sociale, bazate pe oameni, vor crapa de le va merge fulgii pentru faptul ca singure-singurele se demoleaza, se autodemoleaza din proprie dorinta, prin propria vointa.
    toata increderea depozitata in actualele sisteme sociale se va epuiza, …spectacolul cu ciclonul e un biet exemplu, increderea incepind sa fie trasnferata catre AI, pas cu pas. pina la ultimul. care si el ar fi fost facut daca n ar fi fost imputinate vremurile…

  • Guvernul și multitudinea de slugi vor ajunge ca în povestea lui Toma Necredinciosul. Arafatul abia a așteptat să-și scuture sacul cu răutăți asupra românilor. Ar trebui să iasă public și să-și ceară public scuze!
    Pensionarul cu pricina să zică merci dacă va mai avea grădină unde să-și cultive trandafirii. La câți dușmani și-a făcut în timpul vieții, până și renumitul general SPP îl va uita de tot.

  • Maestre, toți avem la calculator o app. care vine automat la instalarea Windows care ne arată temperatura ptr. bucurești și prognoza pe 10 zile.
    Plus că arată în timp real deplasarea unei mase de nori, viteza vântului etc.
    Era o diferență uriașă între ce lătrau autoritățile față de ce vedeam acolo.
    Nici urmă de ciclon, adik niște nori care se invârtesc concentric era doar o deplasare orizontală pașnică de nori.
    Când telefonul a început să urle cu alerta, mi-am zis că Arafat a înebunit iar dacă era în fața mea îi dădeam în cap cu ceva. Sunetul ăla la telefon este insuportabil.
    Am să dau Samsung în judecată fiindcă mereu dezafectez alertele și mereu sună nu știu cum!
    Mateescu spune acum că ea nu a dat acele date cu ciclonul. MInte, există înregistrări când vorbea de 3 cicloane care vin peste noi în același timp. Eu a văzut la TV.
    *
    Maestre l-ați mirosit bine pe Iohannis el a fost cu planul diversiunii. El a ordonat toată tărășenia liberalilor.
    Ce ș-o fi zis, dacă mă mai atacați cu falsurile, casele și nu mă lăsați să candidez ca să-mi salvez fundul și vila care mă așteaptă, vă arăt că pot să opresc orice mișcă în țară. Și a oprit!
    Păi să socotim pe degete: Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) este o structură din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, minister condus de liberalul Predoiu care are în subordine doi secretari de stat – chestorul Despescu și pe Arafat șeful DSU.
    DSU este o vastă rețea militarizată care are unități în toată țara.
    Pe scurt Iohannis a ordonat o diversiune și a fost executată pe de-o parte de ministrul liberal Predoiu împreună cu Arafat, iar pe de altă parte de ministrul liberal de la mediu Fechet sprijinit de Mateescu de ANM.
    Asta a fost tot. Concluzia este că Iohannis împreună cu liberalii ne urăsc pe toți de au putut să ne facă asta.

  • Dacă nu vă anunța și era rău , atunci se spărgeau toate oalele in capul lor! Discuție inutilă ! Vedeți ce este în jud. Galați+Vaslui ! Nu se poate anunța situația pe cartiere sau blocuri! Situația este în desfășurare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *