Premierul Marcel Ciolacu a anunţat luni că propunerea României pentru funcţia de comisar european este Roxana Mînzatu

Când cumpără un covrig, Mircea Geoană se gândește să cumpere, o dată cu covrigul, și votul vânzătoarei

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Când cumpără un covrig, Mircea Geoană se gândește să cumpere, o dată cu covrigul, și votul vânzătoarei”

  • Lasati-l pe Geoana cu covrigul Ciolacului si cu ostasul Ciuca din padurea adormita numita Romania.Avem cel putin,pina astazi,doi candidati pt.Presedentia Romaniei:D-l Calin Georgescu,independent si D-l George Simion de la AUR.Stimati concetateni alegeti romani si nu alogeni ori niste insignifianti slugi globaliste.Daca nationalizam toate resursele(fraudulos privatizate/vindute)si le exploatam in folosul propriului popor,nu avem nevoie de nici un Euro de la UE!Acesti doi candidati au un proiect de tara fiecare in felul sau;restul cei ce se incalzesc pe banca de rezerve nu au nimic,de exemplu cu ce vine Geoana ori Ciuca?Vin sa cumparam fiare vechi de la americani sa ne aparam de maimuteinsa sa platim si apoi sa donam altora!

  • Stimate maeste ,
    Multumesc pt lista cu “presa independenta” din Frentia. De aia mi se pareau pleostiti crainicii si invitatii ziaristi /analisti ai televiziunilor franceze dupa rezultatul de duminica trecuta .

    Dv ati spus ca Jurnalul lui Sebastian ar fi fost doftoricit . Exista insa si persoane rauvoitoare , desigur , care spun ca Jurnalul ar fi fost chiar creat in intregime de doftori . Pt a servi nobile idealuri ( asa le zice mai nou intereselor ). Exista o agitatie in jurul lui Sebastian si Marta Petreu ne-a descris unele aspecte .

  • Geoană va continua la fel ca și Ciuca ,Ciolacu facă ar ieși, politica de servilism fata de americani și UE și de achiziții de fieraranii expirate ,a lui Johanis,nu se întrevede nici un bărbat politic cu coloana vertebrala sa avem și noi un președinte pentru români,care sa apere interesele României nu sa ne transforme în teatru de război și operațiuni militare..Cu oricare din expirații ăștia Romania va deveni o țintă presărată de baze militare și aerodromuri ,vom fi mai liniștiți știind că oricând pot zbura rachete care sa distrugă toate acestea?

  • ‘Intrebarea fundamentala este daca demersul lui Orban a fost facut la indemnul (sau macar cu acordul) US, caz in care subiectul merita urmarit, sau este strict o initiativa personala, un joc de imagine al lui Orban, insemnand cel mai probabil un demers fara finalitate.’

    ‘a fost facut la indemnul (sau macar cu acordul) US, caz in care subiectul merita urmarit’

    demersul e fara finalitate din start. insa tocmai daia merita urmarit. s ar putea sa fie cu …unde dai si unde crapa.

  • Protestez, Maestre! Mi-ati dat clickbait la faza cu Gioana si covrigul. Ma asteptam sa fie vorba despre cu totul altceva, sau poate a fost si am vazut eu expunerea prea literal. Va intorc favorul si va spun ca ati fost incheiat gresit la nasturii de la tricou (ati facut skip la primul nasture de jos).
    Legat de vizitele lui Orban la Kiev si respectiv Moscova, dreaq s-o ia de „presa libera”. In afara de cateva stiri scurte, cand se da ordin pe unitate sa se ingroape un subiect, e ca si cum acel subiect n-ar exista. Cand Orban s-a dus la Kiev, chiar am fost curios sa stiu ce naiba l-a apucat, tinand cont ca relatiile dintre Ungaria si Ucraina n-au fost tocmai roz in ultima vreme, ba ocazional chiar contondente. The Guardian a numit vizita la Kiev ca fiind o surpriza, sugerind ca nici presa nu prea stia motivul vizitei. Asa o fi fost. Abea astazi, vazand o stire la fel de scurta despre vizita lui Orban la Moscova „mi-am soptit atunci in barba”: sa vezi ca se coace de un urmistitiu / pace.
    Intrebarea fundamentala este daca demersul lui Orban a fost facut la indemnul (sau macar cu acordul) US, caz in care subiectul merita urmarit, sau este strict o initiativa personala, un joc de imagine al lui Orban, insemnand cel mai probabil un demers fara finalitate. Din pacate nu-mi pot face o idee plecand de la reactiile la cald ale latrailor de serviciu. I-am mai vazut prinsi in offside in trecut si nimic nu este mai distractiv decat sa vezi un zelot pivotand la 180 de grade in interval de cateva zile.
    P.S. Scriam acum 4-5 ani intr-un comentariu, aici pe blogul Maestrului, ceva de genul „Cine n-are razboi rece sa-si cumpere”. Nu reiau motivele dar pare ca lumea nu poate functiona normal (whatever that means) fara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *