România a obţinut, prin Roxana Mînzatu, poziţia de vicepreşedinte al Comisiei Europene şi portofoliul Competenţe şi Educaţie, Locuri de muncă şi drepturi sociale, demografie

Breaking news: Klaus Iohannis aruncă o lopată de pământ pe sicriul PNL

Comentarii

18 comentarii pentru articolul „Breaking news: Klaus Iohannis aruncă o lopată de pământ pe sicriul PNL”

  • it’s not ok.
    It’s not ok!
    IT’S NOT OK.
    It never was OK.

    But before people travelled extensively, and before cell phones, it was easier to push the imperialist, colonialist narrative that the west was bringing democracy to others before destroying them.
    Western media used to get away with justifying coups, colour revolutions and other dirty tricks, saying they brought democracy and civilization.

    This no longer works. We’ll believe friends and relatives on the ground, and media sources that have proven their trustworthiness before mainstream media.

    And it has many of us questioning everything.

  • probabilitatea unui accident nuclear creste pe zi ce trece.
    efectele lui vor pozitiona efectele pandemiei la nivelul .. ‘pistol cu apa’.
    pe același clasic calapod, al pandemiei de reacțiuni plenar dispoportionate manifestate in fața unui stimul …pe care le ai mai intilbit, pe vremea aia reacționând păstrind proportia

    • probabilitatea unui accident nuclear creste pentru că se vede clar că cele care cresc in intensitate sint discuțiile despre lovituri nucleare, despre ‘actiuni razboinice’ nucleare.
      or …se știe, Marea Revoluție, spre deosebire de Marele Război (mondial) lucrează cu reacțiuni plenar disproporționate ( războiul fiind cel care operează cu acțiuni disproporționate )

      • clonind calapodul devenit …clasic între timp, ceea ce rezultă e că ulterior se va trezi la viață ‘🐉 cu multe capete’, fiecare cap urmând să împlinească întocmai și la timp sarcinile primite( ceea ce pesemne că îi va ieși chiar mai bine decit in pandemie, pentru că intre timpn s a antrenat ..’luptind in lupta reală, nu doar simulată )

        • referință tuturor dinamicilor e Marea Revoluție. Calea așa se arată a fi, a Marii Revoluții, prin urmare pe Calea asta se merge …direct sau indirect

          • Vremurile sint ale Antinaturii, ale Antiiadevarului, ale Artificializării.
            aia e…

      • or …se știe, Marea Revoluție, spre deosebire de Marele Război (mondial) lucrează cu reacțiuni plenar disproporționate ( războiul fiind cel care operează cu acțiuni plenar disproporționate )

        nelucrind cu acțiuni, Marea Revoluție nici nu poate iniția procese care tind să acționeze…,aceasta, intrind in armonie, urmând să susțină dinamica revoluției.
        nu se poate, că dacă ar fi o poveste pandemica a acțiunilor am vorbi despre un război mondial, însă ..se știe, e imposibil pentru că a rămas fără definiție, definiția și a consumat deja întreg potentialul

        prin urmare cu greu poate scăpa Civilizația de un accident nuclear care ulterior că catalizeze un nou nivel de demolare structurală a lumii mari, astfel pregatindu de teren nou pentru nașterea Noii Lumi.

        o lucra Marea Revoluție cu reacțiuni plenar disproporționate, însă definiția ei e ..de 1,6 ori mai capabilă decit a Marelui Război (mondial), prin urmare ‘razboiul mondial’ e mic copil pe lîngă ea
        poate că nu s o vedea, însă lumea mare s a schimbat deja fundamental, structural, de cînd a început Marea Revoluție. si s a schimbat că urmare a manifestării reacțiunilor plenar disproportionate ( s au manifestat și acțiuni în perioada asta, și și despre ele se știe cum vor evolua, …se vor închide prin cel care le a inițiat )

      • @Online
        „probabilitatea unui accident nuclear creste pentru că se vede clar că cele care cresc in intensitate sint discuțiile despre lovituri nucleare, despre ‘actiuni razboinice’ nucleare.”
        „Zelenski a obținut ce-a vrut: SUA trimit armament cu rază lungă de acțiune în Ucraina”
        https://www.activenews.ro/stiri/Zelenski-a-obtinut-ce-a-vrut-SUA-trimit-armament-cu-raza-lunga-de-actiune-in-Ucraina-192197
        Zi Frumoasa Online!!!
        vali
        🙂

    • la un moment dat a putut fi identificat în dinamica Marii Revoluții un proces …interesant
      el se poate asemăna cu o reclamă la baterii. la începutul pandemiei o mulțime de ursuleți au purces la drum. pe parcurs unii dintre ei, formatori de opinie, analiști, jurnaliști, oameni care au luat atitudine au început să ‘crape’, luind o pe miriște cu unele opinii.
      aseară am identificat tendința de manifestare a acestui proces intr un analist pe care le urmăresc în emisiunile domnului Tuca. e vorba despre domnul Dungaciu, analizele lui fiind demne de luat aminte. a dat semne că o ia pe miriște cu analiza, la un moment dat, …bine definit. ….acuma …rămâne de văzut.

      • e nevoie de referințe, inclusiv de analiști cu inima limpede, …la ce vremuri trăim. și așa analiști care inca rezista ispitelor sint …o mana, daca unii dintre ei ‘crapa’ …va fi din ce in ce mai greu sa ai de ce te agata, sa ți găsești o referință sănătoasă care sa te ajute sa treci …furtunile

  • Tovarăși aveam o neliniște interioara ca nu vrea si nu vrea gata mi-am luat gândul dar uite tovarăși visul umed al Vest-ului BUN si COLECTIV s-e îndeplinește cu greu dar Speranța moare ultima…..Zelenski a obținut ce-a vrut: SUA trimit armament cu rază lungă de acțiune în Ucraina…In concluzie Tovarăși dragi tovarăși Speranța noastră de viata a scăzut dramatic…RUSII SUNT OAMENI DE CUVANT DACA AU PROMIS CA ITI DAU O RUBLA ITI DAU O RUBLA, DACA TI-AU PROMIS CA ITI DAU O NUCLEARĂ POTI FI SIGUR 100% CA O PRIMESTI!

  • Maestre, toți președinții de dreapta în ultimii 24 de ani au făcut la fel: Constantinescu nu a mai vrut al doilea mandat iar alianța CDR prin care a câștigat alegerile s-a desființat și PNȚCD a dispărut, apoi Băsescu și-a distrus total partidul PD care la disperare s-a contopit cu PNL și ultimul Iohannis a reușit să slăbească PNL chiar înainte de alegeri. Așa că ce vă miră?
    *
    Am observat că ieri Iohannis era cam bulversat în urma veștilor din țară.
    În primul rand a fost Decizia ICCJ cu executarea silită a lui Klaus Iohannis și soției sale Carmen Iohannis, pentru cele peste 320.000 de euro încasați din chiriile obținute de la Raiffeisen Bank pentru casa din Sibiu, casă luată cu acte false și care a fost pierdută definitiv în instanță în 2015.
    Apoi, fiindcă a aflat că este mare zarvă în PNL și că unii dintre ei nu-l vor pe lista de la Senat.
    Asta cred că l-a infuriat fiindcă urmărea în pasul doi preluarea conducerii PNL.
    *
    În conferința de presă făcut gafe:
    – l-a îngropat în rahat pe Ciucă și partidul PNL susținând că nu și-a dorit o lege specială pentru el asta după ce Ciucă s-a zbătut pentru acea lege
    – l-a atacat pe Marcel Ciolacu pe tema portofoliului și poziţia de vicepreşedinte al Comisiei Europene spunând că Ciolacu a promis tuturor că va obține un portofoliu economic și a obținut un portofoliu social care încă trebuie clarificat ce conține.
    (la acest punct îi răspund eu – NU suntem în zona euro)
    *
    Am citit discursul său de la ONU – cooperare, transparenţa şi responsabilitateși evident ajutorul pentru Ucraina și Moldova „țara noastră a acordat un sprijin puternic şi mutidimensional Ucrainei şi poporului său şi s-a angajat să îl mențină atâta timp cât va fi necesar.”
    *
    Asta m-a speriat fiindcă Zelensky cerea ajutor și dreptul de folosire a armelor cu rază lungă de acțiune spunând că are un Plan de a învinge Rusia (probabil bombardarea Moskovei), iar Putin apunea clar că „Moscova își rezervă dreptul de a folosi arme nucleare în cazul unei agresiuni împotriva Rusiei și Belarusului”
    Aceste două declarații sunt suficiente ca să ni se ridice părul de pe cap de frică!

    • An uitat de trădătile PNL. Nu le mai înșir. Ultima – l-au votat pe Nicușor Dan în loc să-l voteze pe al lor, pe Burduja, la alegerile pentru primărie.

  • Bravo tovarăși încă un miliard pentru partenerul strategic haideți tovarăși ca se poate si mai mult fără număr daca se poate pentru înarmare haideți tovarăși încă Putin pana la morcov(ridicarea vizelor si posibil dar nu sigur un Schengen mic de tot) .Totul pentru înarmare ca nebunul ala de CEAUSESCU era cu PACEA-n gura de dimineața pana seara1

    P.S.un tovarăș bun la matematica si nu numai ce s-ar fi putut face cu un miliard de $?…Un spital,un ciot de autostrada ,o catedrala ,o noua vila pentru împărat?
    P.S.si da tovarasi regimul comunist+CEAUSESCU a fost un regim nasol cu spitale si scoli inclusiv cel universitar gratuit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *