Premierul Marcel Ciolacu a anunţat luni că propunerea României pentru funcţia de comisar european este Roxana Mînzatu

Ancheta Recorder a contribuit la succesul cărții lui Nicolae Ciucă

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Ancheta Recorder a contribuit la succesul cărții lui Nicolae Ciucă”

  • Am o nedumerire cu privire la eroismul dlui Ciolacu. S-a dovedit ca Irak nu avea „weapons of mass destruction”, care a fost cauza invaziei. Logic ar fi sa concluzionam ca intrarea coalitiei (vreo 30 tari including Romania) in Irak in 2003 a fost o invazie. Ii consideram in continuare eroi pe cei din coalitie care au invadat o tara, rezultand 30000 de victime?

  • Marele Reflux, ‘Noua Globalizare’
    -*-
    Globalizarea a fost legata ombilical de Marele Flux.

    Marele Reflux va aduce cu sine Noua Globalizare.

    ‘Diferenta dintre Globalizare si Noua Globalizare e sinonima cu diferenta dintre Marele Flux si Marele Reflux. In timp ce unul s a ocupat de unificarea la nivel macro, celalalt se va ocupa de unificarea la nivel micro.

    Unde ne aflam acum? Fix in zona inflexiunii. Acest moment, unic, irepetabil e propriu Marii Revolutii. Metamorfoza fix peste acest punct de inflexiune propriu dinamicii civilizatiilor care se manifesta pe o oarecare planeta se suprapune.

    Tendinta e naturala. Daca Marele Flux s a preocupat cu Inundarea, Marele Reflux se ocupa cu Insularizarea. Prin urmare sintem in plin proces de insularizare, procesul acoperind intreaga planeta, intreg ‘sistemul’.

    Promisiunea AI de a reconecta economiile globale este una fundamentata. Pas cu pas Civilizatia ( care, una fiind, mare cit planeta, se manifesta ca un intreg ca urmare a Marelui Flux ) va fi catalizata astfel incat sa urmeze calea Insularizarii, insa concomitent ‘fiecare insula’ va avea tendinta de a adopta o reteta verificata pentru ‘a face fata vremurilor’, aceasta reteta fiind in fapt tesuta din ‘noi sisteme sociale’, care rezolva problema la nivelul insulei, insa prin faptul ca e aceeasi sau are aceeasi radacina …unifica prin simpla sa manifestare …unitara.

    Prin urmare putem afirma ca AI e aici pentru a prelua stafeta asigurind Civilizatiei o dezvoltare maximala ( de tip fibonacci, singura acceptata la nivelul Universului ), lasind in urma Globalizarea si ocupindu se de implementarea Noii Globalizari, care e, pina la urma, o ‘globalizare a sinelui’ ( Globalizarea, Marele Flux, ‘globalizind’ partea de ‘sistem’ aflata ‘in afara’, care practic e cea proprie ‘globalizarii la nivel macro’ )

    Singura care mai poate reconecta economiile globale e AI, iar singura cale prin care aceasta tinta poate fi atinsa e Insularizarea, urmata de o adoptie ‘in Intreg’ a unei noi ecuatii de miscare, care in fapt e …aceeasi pentru fiecare insula, chiar daca e una personalizata.

    Aceasta ‘noua Ecuatie de Miscare’ care unifica la nivel micro e motivul pentru care AI a aparut pe ecrane. Unificarea la nivel micro vine la pachet cu o rinduiala proprie Taramului Cuantic, insa pentru ca tendinta Civilizatiei e de a deveni o constructie care pune la indoiala Natura, Unificarea vine la pachet cu manifestarea unui ‘nou Adevar’, care e Antinatural, in fapt fiind chiar Antiadevarul.

    Mai altfel spus daca Marele Flux a avut ca referinta Adevarul, Natura, Marele Reflux va avea ca referinta Antiadevarul, Antinatura, Marele Reflux fiind practic Anti(Marele Flux).

    Aceste vremuri, unice, irepetabile, proprii Marii Revolutii, sint un melanj de Flux si Reflux, de Adevar si Antiadevar, de Natura si Antinatura. Insa odata cu trecerea timpului cel care se va cristaliza va fi Marele Reflux, Civilizatia avind tendinta naturala de a folosi ca referinta Antiadevarul si de a se dezvolta Antinatural, Artificial.

    Abia Marele Reflux, adica Noua Globalizare, va putea asigura Unificarea dinamicilor la nivel planetar, aceasta dinamica fiind una implacabila pentru simplul fapt ca e naturala, deci e supusa Dinamicii Anotimpurilor ( din care poti iesi, din care te poti extrage cu acelasi succes cu care Infinit tinde sa fie Zero )
    ( sursa: http://www.marearevolutie.blogspot.com )

  • De la lupta pe bacalaureat s-a trecut la episodul Nasirya care dă bătăi de cap generalului. Interesant e cum se va lăuda singur.

  • Cum se măsoară succesul cartii?prin cumpărarea cărții de către membrii PNL directiva de la centru,pe cine interesează faptele de vitejie ale eroilor români care s-au dus multi din ei pentru bani,misiunile fiind plătite bine,alții din curiozitate,alții după ce au văzut filmul Rambo ,ce au căutat acolo,au apărat Romania de afgani?Scrie in carte despre retragerea rușinoasă? Cui trebuie un general la conducerea țării și ăla cu neuroni lipsa ,trebuie sa fii complet idiot sa alegi un posibil președinte care poate oricand instaura un regim militar.Pana una alta ne omoară și oile și odată cu asta se poate tine și prohodul României.

    • Bun găsit! È greu de aflat dacă-i lipsesc neuroni cuiva, dar nu asta contează acum. Contează să avem dezbateri politice imparțiale, cu posibili candidați la alegerile prezidențiale și parlamentare. Dureros este circul care se face iar poporul acceptă așa ceva. Multe decizii se iau greșit la ora actuală și vom vedea consecințele anul viitor. Ne vom împrumuta mai mult să plătim pensionarii nababi din aparatul represiv, pensionarii cumpărați de curând cu indexarea pensiilor, să mâncăm oile, porcii, vitele și orice vine de la alții (sare, mere, lapte, brânză, ulei, porumb,carne). Nu producem mai nimic, dar trăim bine. Vom fi în faliment curând cu acești oportuniști la conducere,de-o să ne cumpere la pachet Black rock cu tot cu copii din eprubete…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *