România a obţinut, prin Roxana Mînzatu, poziţia de vicepreşedinte al Comisiei Europene şi portofoliul Competenţe şi Educaţie, Locuri de muncă şi drepturi sociale, demografie

Ambasadoarea americană îi dă una peste dinți „Păduchelui” lui Klaus Iohannis

Comentarii

18 comentarii pentru articolul „Ambasadoarea americană îi dă una peste dinți „Păduchelui” lui Klaus Iohannis”

  • Și dvs ,maestre,ați contribuit la trecerea Romaniei prin noaptea celor 20 de ani cu președinți jucători de dreapta! Au folosit România în interes propriu trăgând tara înapoi sau faultand-o in multe momente prielnice ! I-ați pupat deșănțat (pe Petrov bețivul și wki puturosul maladiv care urăște românii și România)alături de presă securistă,lipsită de deontologie !

  • “Vuhledar”, also known as ‘“Ugledar”, means „gift of coal”.

    Acum îmi dau seama cat de prosti sunt RUSII SI PUTIN…bai proștilor vestul sălbatic a trecut pe energie VERDE Germania este un exemplu cum infloreste …“History repeats itself, first as a tragedy, second as a farce.” (c) Karl Marx. …

  • DILEMA MARE DILEMA…Tovarăși ,tovarăși …acest tovarăș ne explica cu subiect si predicat ca nu am făcut ceea ce trebuia făcut sa ne luam felia noastră CUVENITA istoric vorbind bine bine am înțeles nu se aplica la Rusia lui PUTIN …Daca polonezii au trimis mercenari si mai mult de jumătate au dispărut in misiune daca Ungaria a ținut capul plecat etc.noi roman achii nu am făcut nimic sa primim felia cuvenita din tortul numit 404 ca rusii nu vor acest TORT in întregime.Dilema mea este pe cine nu au mulțumit roman achii pe USA sau RUSIA? https://www.youtube.com/live/vBUtwhmD6jY?si=jKSZviOr9t-LU8Ck…AICI este răspunsul sau nu?

  • Americanii ne prostesc in fata fara jena, exact cum fac cu toate slugile. Pragul lu’ peste de 3% e o gaselnita numai buna pentru a impresiona pe TFL-istii care n-au prins decat ultima ploae. Problema insa nu e la yankei, problema e la politrucii prea-plecati din colonie si MSM-ul romanesc care din cacanism nu vor sa recunoasca ca smenul cu vizele e o magarie si ca de fapt e o decizie politica a departamentului de stat si n-are nici o gara cu numarul de respingeri (alta magarie americana), cand in SUA intra intr-o veselie, cu ajutorul neprecupetit al democratilor, sute de mii de „aliens” dinspre Mexic, fara nici un fel de control (speranta e ca astia vor face „mumos” la alegeri, daca vor fi, de partea democratilor). Romania nu merita sa fie o tara, pentru ca prea e condusa de rame! Si care nu vad ca SUA se transforma pe zi ce trece intr-o veritabila banana-land. Mare lucru daca vom vedea alegeri in noiembrie. Dupa cum apar lucrurile, pana si Mao ar fi fost invidios pe regimul democratilor. Scuzati deranjul!

    • Ah, am uitat, ambasadoarea „aliatului strategic” sigur n-are nevoie de bideu, in colonie. Cred ca nu mai e cazul sa dezvolt, n-asa?!

      • @CIB
        Din ce inteleg eu…licuricii americani au hotarat sa bage colonia in faliment pe model Grecia 2010…mai probabil Bulgaria 1997…
        „ANALIZĂ Economedia: Cu un deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul Ciolacu a ajuns la împrumuturi de aproape 200 miliarde de lei în 2024, un nivel record. Statul a împrumutat aproape 32 miliarde de lei în septembrie / Dobânzile suverane au crescut”
        https://economedia.ro/analiza-economedia-cu-un-deficit-bugetar-scapat-de-sub-control-guvernul-ciolacu-a-ajuns-la-imprumuturi-de-aproape-200-miliarde-de-lei-in-2024-un-nivel-record-statul-a-imprumutat-aproape-32-miliard.html
        Toate Bune!!!
        vali
        🙂

        • @CIB
          Inca un articol relevant…default…incetare de plati…faliment scrie pe colonia Romania…
          „Deficitul bugetar NU are legătură cu investițiile
          In ultima vreme am auzit de mai multe ori afirmatia ca deficitul bugetar e din cauza investitiilor, iar imprumuturile cresc in fiecare zi pentru ca “investim in viitor”.

          Nu este adevărat: in realitate, in 2024 investim cam la fel ca în trecut (marginal mai mult decât in unii ani) dar colectam mai puțin si cheltuim mult mai mult. Pentru ilustrare, sa comparam 2024 cu 2015 – an in care Romania a avut cea mai buna executie bugetara din ultima vreme, cu un deficit de doar 1,5% din PIB – foarte bun, tintele europene fiind de 3% din PIB.
          In 2015 inca aveam rigoarea bugetara impusa de criza financiara, economia romaneasca de-abia incepea sa-si revina si de aceea excesele bugetare nu reaparusera inca. La jumatatea acestui an, deficitul bugetar era de 7,5% din PIB, cu 6% din PIB mai mare ca cel din 2015. Atunci investițiile erau de 6,1% din PIB; in 2024 sunt in jur de 6,6% din PIB, adică doar marginal mai mult ca in 2015 (si semnificativ mai puțin ca in 2023). Veniturile bugetare au fost cu 0,9% din PIB mai mici, iar cheltuielile cu salarii, asistenta sociala, dobânzi si alte cheltuieli curente, cu 4,7% din PIB mai mari.
          Deficitul bugetar genereaza “creditele de consum” guvernamentale care conduc astazi la dobanzi de 2,2% din PIB: mai mult decat bugetul de aparare. Cheltuielile cu dobanzile au toate sansele sa se apropie anul viitor de 3% din PIB: aproape cat bugetul educatiei. “Partea de datorie” a fiecarui roman este de ~9.000 EUR; in fiecare luna aceasta creste cu ~120 EUR: intr-un an fiecare din noi va “datora” peste 10.000 EUR. Cand vom intelege ca trebuia sa ne oprim de acum 1 an (cel putin)?! Nu vom scapa de aceste datorii prea curand: Romania trebuie sa reduca deficitul bugetar pana la 3% din PIB, adica sa il scada cu ~7% din PIB fata de unde vom inchide 2024.
          Va fi foarte greu: de unde sa mai gasim bani ca sa rambursam din datorie? De aceea probabil ca vom ramane cu dobanzi de 3% din PIB pentru o vreme;”
          https://www.sfin.ro/deficitul-bugetar-nu-are-legatura-cu-investitiile/
          Toate Bune!!!
          vali
          🙂

      • @CIB
        „Generalul Hodges: NATO nu are „mobilitatea” să înfrunte Rusia. În România lipsesc 2 autostrăzi
        NATO nu are apărarea antiaeriană adecvată, mobilitatea militară, muniția și mentalitatea de a fi pe deplin pregătită pentru un război convențional la scară largă, a declarat generalul-locotenent american în retragere Ben Hodges.”
        https://newsweek.ro/actualitate/generalul-hodges-nato-nu-are-mobilitatea-sa-infrunte-rusia-in-romania-lipsesc-2-autostrazi
        Toate Bune!!!
        vali
        🙂

  • Ambasadoara americană ne dă una peste dinți noua romanachilor….tovarăși chiar nu v-ați saturat de minciunile vest-ului?Tovarăși trebuie neapărat si netelevizor sa mai cumpăram de cel Putin 10 miliarde de $ armament de la vestul sălbatic.Niciodată soarele v-a răsari de la vest priviți spre est ca de acolo răsare BRICS este viitorul cu toate tarile nasoale .

  • Acțiunea ciclonul a dat posibilitatea organizării rapide a unor încredințări directe.
    CA al BNR e o adunătură de slugi răsplătite regește de foștii stăpâni. Isărescu chiar vrea să prindă centenarul la BNR?!
    Altă mișcare ciudată a lui Ciolacu e numirea unui PM de la PNL?! Adică degeaba alegeri? Alcătuirea CNA este chiar revoltătoare.

  • ai zice ca ce se ntimpla in orientul mijlociu exisa pentru a ti pune la indoiala pozitionarile fata de ce se ntimpla in ucr. pare a fi calea cea mai scurta pentru a fi prins cu cioara vopsita. dubla masura iese singura la vedere.
    cu greu mai gasesti o analiza care sa te inspire. toti analistii au tendinta de a deveni jucatori.

    • de fiecare data cind a inceput o operatiune a fost clar ca cea care va conta va fi punerea la indoiala,
      pentru ca asta e tinta Revolutiei Mondiale, plenara pierdere a increderii in actualele sisteme sociale, scopul fiind nasterea unor noi-noute sisteme sociale.

    • ‘Șeful ONU, declarat persona non grata de Israel: i-a fost interzisă intrarea în țară'(stiripesurse ro)
      tudy l ar fi declarat si pe Obama pesona non grata si nu l ar mai fi primit la el in tara, …pe unde o mai fi si tara asta…, ca si el si a permis sa spuna ca …a existat ceva mai nainte de atacul rusilor.

      e uimitoare aceasta dinamica, functionala de citiva ani, prin care ‘te judeci singur’ raportindu te diferit la situatii asemanatoare. ramai gura-casca tot vazind cum ea se repeta si iar se repeta…
      o autodemolare plenara mai complexa …cu greu poate fi gasita.

      esenta Marii Revolutii e autodemolarea si pesemne ca mai apoi va fi alegerea democratica a AI la conducerea civilizatiei.
      adica si intr un caz si in celalalt se manifesta ‘propria dorinta’, nimeni nu e obligat sa faca intr un anumit fel, face dupa cum doreste, in final putindu se afirma ca Noua Lume s a nascut …din dorinta oamenilor ( ca daca Noua Lume, pe care unii si o doresc iar altii nu, s ar fi impus cu japca …n ar fi contat in mod absolut. insa cita vreme totul se ‘intampla’ prin manifestarea dorintei oamenilor …e imposibil sa pui la indoiala procesul, deci el va conta in mod absolut.

      • inca din prima zi a razboiului din gaza totul suna ca o colosala capcana, care urma sa functioneze pe principiile ‘razboiului mondial’, caz in care perdantul fundamental va fi cel care a initiat procesul

  • Aici ati gasit termenul adecvat pt PSD -isti : cacaciosenie . Si daca e sa imputam ceva lui Iliescu , asta este . Totul porneste de la complexe :”boierii mintii „, anticomunistii (post factum , acu’ in cautare de noi Mecena , intrucat statul-Mecena se prabusise ) il clasificau drept cripto-comunist , inadecvat ( Cine-a fost cinci ani la rusi , nu poate gandi ca Bush ). Apoi , a acceptat ( in loc sa-si dea demisia ) , dupa o manevra intr-un ziar israelian ( dupa o astfel de manevra, Frantei i s-a refuzat numirea unui ambasador in Israel , deci manevra era patentata ) )infiintarea mizeriei numita Institutul Wiesel.
    La fel , Nastase a crezut ca poate sa-i cumpere pe acesti indivizi care spre deosebire de caini , care cand rodeau ciolanul nu latrau , astia latrau si mancau .
    Ciolacu cred ca este la citirea articolului lui Rica Venturiano cand il asculta pe Banescu ( Iar Banescu , un cripto Venturiano -scriu asa ca inteleaga si „boierii „)
    Cine a stiut sa lucreze cu „Boierii ” ? Base ! El i-a inteles cel mai bine desi nu poate fi acuzat de eruditie . Poate fiindca apartin aceleiasi clase ( dupa clasificarea deontologica )
    „Boierii” , niste basesti mai cititi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *