România a obţinut, prin Roxana Mînzatu, poziţia de vicepreşedinte al Comisiei Europene şi portofoliul Competenţe şi Educaţie, Locuri de muncă şi drepturi sociale, demografie

Afacerea Semnăturilor false: O diversiune pusă la cale de Coaliția PSD-PNL?

Comentarii

46 comentarii pentru articolul „Afacerea Semnăturilor false: O diversiune pusă la cale de Coaliția PSD-PNL?”

  • @Domnu’ Cristoiu,

    „Democratia” a la’ Bruxelles dupa model american nu mai tine apa. Prin tot EU oamenii de rand isi doresc confortul si linistea nationala. E o chestie de bun simt.
    Da’ smecherii cred ca stiu mai bine decat poporul. Si vor face cum vor muschii lor.
    Exact ca americanii. Care s-au „ales” cu Biden pe cap si nu stiu ce sa mai faca cu el!…
    Daca europenii procedeaza la fel, dupa alegeri vor ajunge sa-si dea in cap unii altora. Asa, in stil american!…
    De-asta nici nu ma intereseaza alegerile. Si nici daca sunt sau nu corecte.
    Ma intereseaza doar ce se intampla dupa!…

  • Mie mi se pare de-a dreptul halucinant ca mai sunt oameni care cred in scam-ul cu alegerile si ca daca dau cu stampila si aleg pe unii sau pe altii, viata lor se va imbunatati. E incredibil ca unii mai spera, avnd in vedere ca niciodata Metropola nu va permite ridicarea coloniei din pamant. Sunt chiar stupefiat. Bah, voi chiar credeti ca Romania a fost varata in UE si NATO pentru a beneficia de altceva decat pamant de flori, pe ultima „imobiliara”?

    • Cib, ești un pic cinic. Da toți suntem conștienți de sitația actuală. Important e ca viața să decurgă normal, liniștit.
      Și apropos de alegeri, totuși contează în ce mediu trăiești dacă e un loc plin de gunoaie, boli, drogați, tâlhari etc.
      Uite aici unde stau eu în sectorul 3 toată lumea e mulțumită, avem curățenie, școli îngrijite, parcul IOR aproape, accesul asigurat, siguranță pe stradă și mult verde. Chiar și cu parcările stăm bine.
      Contează enorm primarul.
      În rest, România va trece și peste conjunctura politică în care e prinsă astăzi, nimic nu-i veșnic, importanți suntem noi și copiii noștri.

    • eu de la actualul primar general am reținut o singură chestie: matematicizarea străzilor cu sens unic in tot Bucureștiul. dracu le a luat!

  • Maestrul ne spune ca alegerile sint la misto.
    nu e singurul care spune asta, senzatia generala e ca politicienii nostri asteapta tot felul de mutari ‘in plic’.
    daca plicul nu vine la timp …stau si asteapta, altfel habar n au ce sa faca.
    in rezumat …nu misca n front.
    rezumatul rezumatului e ca …n are sens sa i incurci. nu pe ei, pe cei care le manevreaza haturile. atunci cind toti sint vanduti …nu mai e nimic de facut.

  • Maestre m-ați amărât rău de tot cum adik nu se poate guverna decât cum vrea SUA?
    Bine, se știe că coaliția a fost ordonată de Iohannis iar ordinul către Iohannis a venit în plic, dar este umilitor și revoltător.
    Să presupunem că în decembrie AUR va avea 70% din parlament atunci ce va fi!? Vine NATO peste noi să ne omoare sau ce?
    Păi de ce să mai mergem la vot, doar ca să ne prefacem că suntem un stat independent și democratic!?
    Atunci vai de curu nostru de români, o să dispărem ca neam, o să se uite de limba română.
    O să vedem. Până acum poporul român a fost destul de răbdădtor sub vremuri, iar virtutea cea mai mare a românului este cuvântul „rezistă”.
    Românii au trecut de epoca otomană fără moschei pe teritoriu, au trecut de fanarioți, au trecut de regimul rusesc vor trece și de epoca NATO. Sunt absolut convinsă.
    Și oricum nu cred în teoria cu „destabilizarea” țării dacă coaliția se va rupe, s-au dacă la un scor mic al PSD Ciolacu va pierde șefia partidului.
    *
    Nu-mi pasă de sondaje, eu cred că AUR este ca scor aproape de PSD. Vor obține destule primării.
    Spre deosebire de USR care a avut ca tactică ocuparea unor primării din orașele mari, AUR a țintit la primăriile mai mici din toată țara. Consider că a fost o strategie bună. Plus că electoratul AUR are mulți tineri care nu au un comportament de sectă ca useriștii, au liberul arbitru.
    Concluzie, voi da și eu o șansă AUR și să vedem cea va fi.

  • Ce e rau in scandalul semnaturilor false?

    1. E vorba de vicierea caii prin care romanii isi pot promova reprezentanti, in special cei independenti, care nu beneficiaza de dronele activiste ale partidelor din teritoriu. Legea si violarea ei unanima este o cirdasie in vederea suprimarii candidaturilor independente (nota bene, un candidat precum Silvestru Sosoaca care la un apel telefonic il mobilizeaza pe Simion, care apoi pune in miez de noapte partidul la treaba, nu se califica drept independent).
    2. Aceasta fiind zis, argumentul ca ‘toata lumea fura semnaturi intrucit numarul cerut prin lege e prea mare’ este a. de o crasa lipsa de etica (nu faci un lucru rau pentru ca toata lumea il face), b. de o crasa ipocrizie (caci partidele mari sint mai putin impactate de cerinta, desi fura in egala sau mai mare masura aderenti)
    3. Pina cind nu a fost ‘lovit’ de Parchet, AUR a tacut milc asupra subiectului, acceptind tirgul ‘o mina spala pe alta si amindoua fata’, si aruncind peste bord romanii si reprezentarea lor. Pe de alta parte, pe masura ce AUR a crescut, a avut mai putin de suferit de pe urma numarului (1b mai sus). Deci, AUR a participat complice la cirdasia suprimarii candidaturilor independente, probabil cu gindul ‘daca vrea, sa vina la noi’. Not cool.
    4. B. T. Iacob de la InPolitics, pe care il apreciez, crede ca AUR va beneficia de postura de ‘victima a sistemului’, asemeni lui Trump in America. Aceasta este si prezumptia AUR-istilor insisi, care clameaza de zor ca sint ‘fraudati’ sau asa ceva. Cred ca BTI se inseala, iar AUR-istii sint ipocriti. Oamenii vad lipsa de etica, indiferent daca cunosc toate detaliile sau nu: ei au vazut aceasta violare a justitiei si dreptatii in cazul lui Trump, dar nu aceleasi lucruri se vad in cazul im-parchetarii AUR. Ceea ce ce se vede, sint 1-3 de mai sus: anume, ca AUR i-a vindut pe romani in cirdasie cu celeleltate partide si striga doar acum ‘hotul’ cind se vede el insusi furat de ceilalti.
    5. Ceea ce de fapt se semnaleaza in aceste zvircoliri pre-electorale, este neacceptarea AUR in incirdasirea celorlalti pe picior de egalite impotriva inviolabilitatii ilegalitatilor (da, oximoron!). Nu ajungi in ‘opozitie’ doar pentru ca nu esti acceptat in club! Nu te pune automat de ‘partea romanilor’ faptul ca, in rind cu cei care il fura, tu ai ajuns magareata!

  • Tovarășul Putin plânge in izolarea sa…https://www.youtube.com/live/7M_gUb8aioQ?si=vjCktfoKSsFJnTw8

  • Tovarăși sa vorbim despre diversiuni mai mari….. I am talking about this one:

    –Hello, Houthis!

    –But we are we are Chechens, not Houthis, .

    –Now you are.

    So, Putin stated that Russia will supply weapons to West’s enemies. In the end, two can play the game. So, what can those enemies possibly be. As you might expect, Houthis may get, „suddenly”, anti-shipping missiles which will be suspiciously similar to such systems as P-800 Onyx. Or „freedom fighters” elsewhere, including Europe?

    • Hei Hassan, did you shoot that american aircraft carrier in the Red Sea?
      Yes, but i’m not Hassan, I’m Ivan. They all call me Ivan the blond Houthi.😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *