Liderii europeni au căzut de acord ca Ursula von der Leyen să primească un nou mandat de preşedintă a Comisiei Europene

Afacerea Coldea: un nou episod din eternul război dintre SRI și SIE

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Afacerea Coldea: un nou episod din eternul război dintre SRI și SIE”

    • 🙂 era raspuns pentru cineva care intreba daca a mai aparat maestrul si pe altcineva in afara de Udrea. Doar ca in timp ce scriam, omului i-a fost sters comentariul si raspunsul meu a ajuns aici.

  • Va mai amintiti cat a tras Toni Grebla pe nedrept cu binomul după ce CCR răsturnase o lege sprijinită de „serviciu”? Pe cine ziceti ca ati aparat?
    Acum de numele lui va bateti joc, iar lui generalu ii spuneti respectuos si repetitiv „domnul Florian Coldea” sau „domnul general”.
    Nici bebelusii nu sunt atat de grijuliu spalati.
    IMI ESTE GREATA !!!

  • ” … mergând peripatetic …” Mă uluiți! (De fapt, în ultimul timp, m-ați cam lăsat mută.)
    Văd că aerosolii de la Mediterană vă influențează exprimarea.
    Nu vă mai plângeți de capriciile meteo! Cât timp sunteți bine, puteți duce totul pe picioare, orice zi este frumoasă. Ăia de bagă la ghiozdan cu ochii la valurile mediteraneene vor să îmbine utilul cu plăcutul. Fiecare cu bucuriile lui. (Dumneavoastră spuneți că mergeți pe plajă cu o carte de un kilogram.)
    P.S. Nu prea aveți aerul unui om aflat în vacanță. Parcă sunteți mai necăjit ca la București.

  • Măi Maestre, ce deaq facem acum, vreți să plângem de mila SRI!? Pe bune? e o glumă sau ce!?
    Mie nu mi-e clar cu ce se ocupă acest SRI, eu credeam că are atribuții doar interne în limita granițelor și am aflat acum de Coldea care acționa prin Irak, Franța sau Albania.
    Plus că nu știam că SRI are voie să interfereaze cu Coana Jutiție.
    OK, problema cu Protocoalele și binoamele a apărut din cauza deciziei cretine din CSAT care a pus „corupția” printre elementele de siguranță a țării, și uite așa s-a născut unul ca Coldea care cred că se plictisise să mai ascusculte telefoanele cu pălăvrăjelile tuturor și a trecut la acțiune în justiție (să facă dosare, să preseze judecători etc.).
    Maestre, din 90 încoace toate guvernele au alocat trilioane în logistica acestui serviciu, li s-a pus pe tavă totul deci NU trebuia să apară acest caz Coldea. Asta înseamnă că SRI tot timpul și-a depășit artibuțiile, tot timpul a încălcat legea.
    Nu există scuze în cazul Coldea, mai ales că a făcut totul pentru înavuțirea personală.
    Eu oricum detest acest serviciu dar fără el nu se poate, totul e să se mențină în limitele legale dar se pare că nu vrea.
    *
    Ce urât e la Nisa nici n-ai zice că aia e Mediterana! Plajă cu pietre, vânt, frig și apa sloi. Ce naiba căutați pe acolo Maestre?

    • „Ce urât e la Nisa nici n-ai zice că aia e Mediterana! Plajă cu pietre, vânt, frig și apa sloi. Ce naiba căutați pe acolo Maestre?”:)))))))))…cred că timpul pierdut îl cauta. Fițe de influensar! :))))))))))))))))…Sinaia, Nisa…suferă de vedetism ca toți comuniștii prescurari.
      .

  • Generalul cine este generalul s-a folosi acest cuvânt fără număr general făcut la apelul bocancilor?, s-a remarcat cumva prin ceva prinderea teroristului in șlapi .Cum se face ca acest general apare mereu lângă penalii Cocos Udrea Ghiță Un mafiot in uniforma .

  • Război dintre SRI și SIE sa ce? Pentru ce se războiesc?Nu servesc ACELASI STAPAN?Se războiesc cumva care sa servească tara cat mai bine? Nu tovarăși sunt doar doua găști de banditi care servesc interesele altora nicidecum al tarii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *