România a obţinut, prin Roxana Mînzatu, poziţia de vicepreşedinte al Comisiei Europene şi portofoliul Competenţe şi Educaţie, Locuri de muncă şi drepturi sociale, demografie

Ședința BPN a PNL – ultima șansă pentru salvarea partidului de la sinucidere curată

Comentarii

24 comentarii pentru articolul „Ședința BPN a PNL – ultima șansă pentru salvarea partidului de la sinucidere curată”

  • Bun microfonul! Sonorul mai bun ca de obicei.

  • Maestre, alegerea lui Iohannis (de două ori) a fost în întregime opera jurnaliștilor care s-a făcut prin toate mijloacele media, de la TV până la ultimul prăpădit de canal radio, plus prin intermediul proxy-urilor din rețelele sociale.
    Rareș Bogdan a făcut bătături la buci de la avion la cât s-a deplasat ca să convingă cu minciuni diaspora neinformată să aleagă un Neica-Nimeni, un amărât de plastograf. Amintesc că jumătate din țară habar bu aveau de cine e Iohannis și de unde și cum a apărut.
    Nu mai vorbesc că cei care trăiesc la țară nici nu-i puteau pronunța numele.
    Cuncluzia e că toată Media este coruptă. Toți știau adevărul despre cum Iohannis a cumpărat casele cu acte false și despre incompatibilitatea semnalată de ANI.
    Pentru al doilea mandat situația s-a repetat doar că cei interesați de menținerea lui Iohannis și-au dat seama că populația s-a cam trezit și atunci au inventat un dușman – au atacat furibund contracandidatul și partidul din care făcea parte adik PSD.
    S-a pregătit în prealabil linșajul lui Dragnea și campania negativă împotriva lui Dăncilă. Au declanșat în alegător o ură nejustificată.
    Nu o să uit nciodată regia, atmosfera de filme gotice de la Aula Bibliotecii Centrale Universitare în care Iohannis a spus că luptă oentru o Românie „normală” adik fără PSD!! A creat un dușman imaginar al Româmiei și l-a servit alegătorilor.

    Despre ce vorbim aici? Vorbim despre moartea democrației fiindcă s-au obținut voturi printr-o campanie bazată doar pe tehnici de manipulare în masă.
    In momentul în care alegătorul este dezorientat și îndopat cu minciuni și sentimente de ură nu mai vorbim de vot democratic.
    O Campanie trebuie să aibă niște limite adik să fie și jurnaliști care să arate minciunile spuse de candidați, adik să atenționeze într-un fel alegătorul
    Să-l țină treaz nu somnambul.
    *
    Puțin îmi pasă de peneliști, au greșit prea mult față de poporul român. Ultimii 10 ani a fost o involuție în toate domeniile (Justiție, Presă etc.)
    Nu o să iert starea deplorabilă din educație. Copii noștri practic au pierdut anii de școală când puteau să beneficieze de un sistem școlar normal.
    Ciucă cu oblăjorii săi de inocent, nu-mi inspiră nimic. E doar o uniformă goală.
    Plus că ce să facem acum, om fi noi stat de securiști dar totuși nu vrem să fim conduși chiar de un general ca în lumea a treia.

  • Tovarășe BRICS este o alianța ECONOMICA pe când NATO este o alianța MILITARA! Si singura tara care se bate la propriu militar cu NATO este doar RUSIA,bine,bine vor urma CHINA si IRAN încă nu s-a stabilit ordinea…..

  • Leading Western economies have entered an era of irreversible decline, as BRICS nations and those cooperating with the group become the main drivers of global growth, Russian President Vladimir Putin said on Thursday. Speaking at the ‘Russian Energy Week 2024’ forum.Tovarasi PUTIN este un nasol si ne vrea raul suprem!Inevitabil BRICS v-a atrage toata ASIA si atunci profetia se v-a indeplini complet ca rasa galbena v-a cuceri lumea!

    • e veche faza…
      BRICS pe de o parte, NATO pe partea ailalta.

      BRICS avand valenta NATO, dupa cum si NATO isi va adauga valente BRICS

      doua semilumi, rezultate din Polarizarea Sinelui Civilizatiei( proces invers Globalizarii,…care tocma ce si a consumat potentialul, momentan miscindu se exclusiv, dar exclusiv din inertie)

      doua semilumi,
      aia de est, BRICS,
      aia de vest, NATO

      doua semilumi,
      aia de est, multipolara,
      aia de vest, unipolara

      • primul pas al Insularizarii, care e un proces implacabil, e Polarizarea Sinelui

        doua insule, aia de est, ailalta, de vest
        doua insule, doi poli, potenti, atat de potenti incat sa sustina o polarizare capabila sa sustina un echilibru ( fie el si plenar instabil )

        • …cu semilumile astea…
          oare cit de importanta e piesa de go pe care chinezii au asternut o fix peste ungaria?!

        • doi poli, insa pina la urma ei se vor comporta …fix cum se comporta doi poli ai unui intreg( numit Civilizatie )

          • brics e alianta economica si isi va completa maniefstarea cu o valenta militara
            nato e o alianta militara si isi va completa manifestarea cu o valenta economica
            brics si nato vor fi fiecare in parte …o lume completa, care acopera relatiile dintre toate sistemele sociale.
            parca mai ieri se vorbea despre un nou onu, care sa se refere la brics
            brics si nato vor fi , fiecare in parte organizatii unite,
            principiile care le stau la temelie fiind multipolaritatea respectiv unipolaritatea

          • pe un taler brics, pe celalalt taler nato.
            siuite asa se vor despleti toate organizatiile mondiale, in doua plete
            ulterior putindu se manifesta …un soi de unificare, aceasta insemnand manifestarea unui organism mondial care rinduieste …planeta.

      • aia de est, multipolara,
        aia de vest, unipolara

        sa vorbesti despre ‘o lume’ multipolara e un non-sens.
        pentru simplul motiv ca Polarizarea Sinelui Civilizatiei te obliga sa discuti despre ‘doua lumi’

        adica in zicerea ‘o lume multipolara’ cel care suna aiurea e ‘o lume’.
        de unde nenica ‘o lume’, daca e vorba despre ‘doua lumi’, pentru ca se manifesta Polarizarea Sinelui ( adica Marele Reflux, adica Insularizarea )?!

        toti cei care vorbesc despre o lume multipolara …poate se mai gandesc un pic, cit sa fie suficient sa si schimbe ‘logica’, aungind la concluzia ca Lumea va avea ‘doi poli’, unul fiind multipolar, iar celalalt unipolar. nu de alta, dar daca ar face asta s ar armoniza cu vremurile…

        • lumea mare nu merge incotro vrea omul, doar,
          ea merge incotro o vrea omul …respectind dinamica anotimpurilor.
          ba chiar si mai mult, lumea mare nu merge incotro vrea omul, care are o ‘vedere’ relativa, ci incotro vrea omul …vrerea fiind titrata instantaneu in mod absolut!

          adica bineinteles ca lumea marge incotro vrea omul, Universul supunindu se dorintei omului, insa Universul e o exprimare absoluta, prin urmare cind ii va indeplini dorinta omului o va face …in mod absolut!,
          …caz in care se prea poate sa existe diferente …de perceptie, intre cum si a dorit omul lumea si …cum arata ea, atunci cind e primita n dar.

          • Insularizarea ii urmeaza Globalizarii

            Insularizarea presupune nasterea ‘celor doi poli’ ai Sinelui Civilizatiei,
            semilumea de est
            semilumea de vest

            pentru definitia acestor semilumi fix acum se poarta o lupta.

            o lume moare si alta se naste. Noua Lume e nou-nouta, nemaivazuta, nemaiauzita. ea vine la pachet cu noi sisteme sociale, pe masura vremurilor, care vremuri sint ale AI.

            deci nu doar o lupta pentru a clarifica definitiile semilumilor se poarta, ci si una de clarificare a felului in care vor arata noile sisteme sociale.

            pentru ca Noua Lume e una Artificiala, proprie AI, deci Antinaturala, prezenta ei va genera ‘mutari’ in Sanul Naturii, care sa Echilibreze …noua stare de fapt.

            deci nu doar o lupta pentru a clarifica definitiile semilumilor se poarta
            si una de clarificare a felului in care vor arata noile sisteme sociale,
            ci si una care rezulta din felul in care Antinatura actioneaza asupra Naturii, asta ducind la deranjamente fundamentale in dinamica Naturii.

            pai …cu atatea ‘lupte’ pe cap, carora tre sa le faci fata,..teoretic,
            deci cu o Mare Revolutie pe cap, cu Metamorfoza care sade pe cap,
            cum sa mai are chef de balci, de circ ?! ( ca cu alegerile care vin vad ca momentan despre asta e vorba…)

    • ‘Principalele economii occidentale au intrat într-o eră de declin ireversibil’

      toate vor deveni donatori …in ‘sistemul de vase comunicante’ al semilumii de vest
      transferind energia catre ‘o noua viziune de dezvoltare fibonacci’, proprie semilumii de vest ( semilumea de est avand propria viziune )

      ‘o lume’, care pina mai ieri era doar a unuia, …uite ca acu tre sa se redefineasca din temelie, ca a fost pusa la indoiala cu succes..
      insa asta nu e declin, ci autodemolare, tinta fiind nasterea unei noi lumi. unei noi lumi care in fapt e o semilume ( faptul ca Noua Lume, rezultata din nasterea celor doua semilumi, va fi ea insasi nou-nouta …e un efect. cauza sta in nasterea semilumilor,…aici e lupta, acum.

  • Tovarăși cata propaganda ruseasca nu degeaba se tot vorbește despre hackerii rusi aici un videoclip cu orașul SOCI clar este folosita A.i pentru ca este imposibil așa ceva pentru rusii cei prosti si mari băutori de votca sub dictatorul nemilos PUTIN sa se întâmple așa ceva in viata reala….https://youtu.be/yJ_vqsN0L_Y?si=wyAxq_7_BSdhLrUd

  • pnl…
    un cer nou si un pamant nou. nu mai e nimic de facut, altceva.

    • alegerile sint un proces care, din ce se vede, se desfasoara in ‘lumea politicienilor’. se pupa, se papa, …povestea e intre ei.

      cu poporul relatia e aceeasi ca cea de zi cu zi, ‘lumea politicienilor’ e …o lume, iar lumea in care misuna poporul …e alta. intre ele …un hau.

    • pnl se aseamana cu un mecanism aflat in pragul unei iminente gripari.
      e…invechit, nici cu poporul nu mai e ‘la zi’, insa nici cu vremurile( asta e char mai grav )

      nu e singurul partid care e asa. valul plenar innoitor care matura lumea mare ii obliga pe toti sa si innoiasca definitia. cei care n o fac …ies din joc. si fix asta se dovedeste ca se ntimpla.

      • ca fix asta va urma …se arata pe Cale inca de acu’ vreo …mai bine de zece ani. se arata chiar mai mult, pentru ca asta e…doar inceputul.

        valul plenar innoitor care matura chiar acum lumea mare are …alta tinta, nu innoirea definitiilor existente in! sistemul politic.

        el urmareste manifestarea unui nou sistem!, nu …innoirea astuia vechi. el urmareste manifestarea unor noi sisteme sociale, nu innoirea astora …expirate.

        ca aceste noi-noute sisteme sociale vor fi legate ombilical de AI …e deja clara treaba.
        prin urmare ‘meciul’ deja nu mai e intre gastile politice, ci intre ‘sistemul politic bazat pe politicieni-oameni’ si ‘sistemul politic care are ca esenta politicianul-AI’.

        ai zice ca asa ceva e imposibil. io zic sa luati de la cap procesul logic, …poate pina la urma va iese ca e posibil.

        • problema nu e ca la asta se va ajunge, nu e nicio problema aici. fix la asta se va ajunge.
          problema, daca e, e …oare pe ce cale se va ajunge la destinatia asta …care e clara-cristal?!

          orice politician care n are ochi sa vada ca meciul, in curind, …io zic ca deja!, se poarta intre ‘politicieni-oameni’ si ‘politicieni AI’ e un politician expirat si asa se va dovedi ca e.

          • alegatorii au ajuns sa i voteze pe unii pentru ca asa i dau dracului pe altii ….doar pentru ca momentan jocul e ‘in sistem’, insa atunic cind ‘pe ecrane’ va aparea politicianul-AI alegatorii il vor vota pe acesta descatusind dorinta de a da dracului intreg ‘sistemul politic actual’
            ‘sistemul politic actual’ si a facut si inca isi face de cap pentru ca inca n are cine sa l puna la indoiala. insa pe cit de adinc isi da acum arama pe fata, crezindu se zmeu, cu atat mai usor va iesi din joc peste o vreme, atunci cind va avea cine sa l puna la indoiala.
            ‘sistemul politic’ a luat o razna …prin lumea mare …pentru ca n are cine sa l puna la indoiala. insa …nu asa merge treaba in Univers, …se! va naste fara doar si poate ‘sistemul’ care sa puna la indoiala ‘nebunia’ actualului sistem. atata tot ca punerea la indoiala e plenara, tura asta, adica, cum am zis, punerea la indoiala nu mai are loc ‘in sistem’, ci …tot sistemul! e pus la indoiala, pentru ca Noua Lume vine la pachet cu Noi Sisteme Socale, …toate! find legate ombilical de AI.
            in buna lor traditie politicienii cred ca asta nu se va ntimpla in timpul vietii lor, prin urmare cui ii pasa?! uite, io zic ca se va intampla mai repede decit intrevede cel mai optimist om.

  • Știți că m-am mai plîns de calitatea sunetului înregistrărilor dvs.
    Culmea, cu acest microfon ‘sonorizarea’ a fost excelentă!
    Eu zic să vă mai luați vreo două, de rezervă, și să renunțați la cele de acasă! 🙂

  • Tovarasul Sebastian Sas inca o data merita nota 10 cu felicitari.Bravo tovarase ….https://youtu.be/ReZpGLyl9ZA?si=j9HGBXCQDZgJDdgi

  • Maestre, microfonul e foarte bun. Stilourile chinezești sunt, prin tradiție, foarte bune. Cerneala actuală (cea din librării) este mizerabilă, bine că aveți rezerve !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *