România a obţinut, prin Roxana Mînzatu, poziţia de vicepreşedinte al Comisiei Europene şi portofoliul Competenţe şi Educaţie, Locuri de muncă şi drepturi sociale, demografie

Puțin îi pasă lui Klaus Iohannis de ce crede poporul român despre el!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Puțin îi pasă lui Klaus Iohannis de ce crede poporul român despre el!”

  • Bolnav de putere și dornic de imunitate…ce să facă în Parlament fără fastul cu care a fost obișnuit în ultimii ani? Să se amestece cu restul aleșilor?!

  • Maestre, ce tot insistați cu senatoru și experiența că-mi stricați ziua. Da are experiență – Hakuna Matata!! Principiul lui a fost „m-ați votat, suportați” și și-a văzut doar de ale sale, adik a profitat pe deplin de funcție.
    Chiar și acum cu vizita la ONU care are ca temă Summit of the Future. Păi ce Future că mai are două luni și nu mai este președinte când să mai aplice măsuri că s-a terminat timpul. Oricum nu putea să rateze o plimbare gratis cu avion de lux, cazare de lux, shopping de lux.
    Paranteză – am citit așa pe diagonală „Pactul pentru Viitor” propus de ONU: eradicarea sărăciei și a decalajelor între state, sisteme financiare sustenabile, instituții solide, pace și securitate internațională, reformarea conducerilor guvernamentale, investire în viitor adik în educație.
    Sincer, în afară de punctul cu „Impactul digitalizării globale” în rest, Jur, zici că l-am auzit pe Ceușescu. Același discurs cu aceleași teme – adik vrăjeli.
    *
    Pe scurt Maestre, cui draq îi pasă de viitorul lui Iohannis!? Să stea liniștit în vila lui de milioane cu dna Carmen și să ne lase…

  • Trupele sovietice au fost primite cu entuziasm in Bucuresti la 29 august 1944 . De catre cine ? De catre neamuri . Si neamurile veneau in sfarsit . In ecranizarea ”Ora 25” de Henri Verneuil cu Anthony Quinn și Virna Lisi (1967) e un episode interesant cu venirea trupelor sovietice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *