România a obţinut, prin Roxana Mînzatu, poziţia de vicepreşedinte al Comisiei Europene şi portofoliul Competenţe şi Educaţie, Locuri de muncă şi drepturi sociale, demografie

Zelensky îi va propune lui Biden ca America să declanșeze Al Treilea Război Mondial!

Comentarii

19 comentarii pentru articolul „Zelensky îi va propune lui Biden ca America să declanșeze Al Treilea Război Mondial!”

  • Maestre, nu știu de ce, cu tot ce se întâmplă în Orient chiar și acum cu pagerele-bombe, nu suspectați Anglia.
    La mine e prima pe listă fiindcă are interes acolo pentru ea nu ca să-l sprijine pe Bibi.
    Bibi a fost lăsat doar ca să curățe terenul.

  • Maestre, planul lui Zelensky este de o ticăloșie perversă adik atragerea și implicarea țărilor NATO într-un război care nu este al lor. Dar așa au făcut de la început – toată atmosfera mediatică cu știri false, cu video din alte războaie oferite ca adevărate, cu exagerări și minciuni.
    Nici acum după 2 ani nu știm ce e adevărat și ce nu în Ucraina.
    Nu este suficient că sub pretexte mârșave Ucraina a zguduit toată Europa economic (cu sancțiunile – fără importuri de gaze și energie din Rusia etc.) acum vor să luptăm fizic alături de el.
    Dv. vorbiți de Biden că nu mai este lucid și responsabil dar ce ziceți de ai noștrii, de conducerea României?
    De doi ani Iohannis este trup și suflet alături de Zelensky, i-a satisfăcut toate cererile – ultima cu Patriotul – și l-a înjurat la greu pe Putin.
    Eu nu știu atitudinea lui Putin față de România. Mă bazez pe faptul că totuși Putin are o minte limpede și selectivă și a înțeles că răgnetele injurioase ale lui Iohannis transmise prin televiziuni cumpărate nu reprezintă opinia poporului român.
    Sper că ține cont că Iohannis este minoritar atât ca etnie cât și ca religie și care a arătat că nu ne reprezintă interesele.
    Totuși Putin probabil are în vedere că România nu este atât de inofensivă/pașnică și că s-a dovedit asta prin ce a făcut în al Doilea Război Mondial când s-a alăturat Gemaniei naziste și a atacat Rusia.
    Atunci am fost pedepsiți rău pentru asta de către ruși, am plătit daune, ne-au impus sistemul lor politic ca să ne liniștească și au pretis alimente și orice aveam care să fie trimise în Rusia.
    Cererea lui Zelensky vine într-un moment vulnerabil al României când nu avem conducere de încredere.
    Tot CSAT-ul a votat pentru trimiterea Partiotului nu?
    Patriotul fiind o armă de apărare a țării nu? Deci nu a fost unul să spună stai mă dar cum rămâne cu România?
    Amintesc că toți din CSAT au depus la investiție un jurământ pentru țară.
    Păi cum să dai tu ca președinte, guvern, generali ai armatei unica ta armă defensivă!?
    Cam cum se cheamă asta!?
    Mă generalilor, cum se cheamă asta!?
    *
    La rubrica „Eu cu cine votez” Maestre e o jale!
    E clar nu ne priește sec. XXI suntem blestemați.
    Bre, nu este nici unul mai de Doamne-ajută: unul e orb, unul e în cârje, unul e de la Bălăceanca…
    Și hai, dacă ar fi doar unul, dar viitorul președinte vine cu tot cu gașca de consilieri idioți la putere.
    În concluzie stăm acasă, de ce să ne mai enervăm, că dacă e să se aleagă praful se alege.
    Soarta! ce să-i faci!

    • ‘Nu este suficient că sub pretexte mârșave Ucraina a zguduit toată Europa economic (cu sancțiunile – fără importuri de gaze și energie din Rusia etc.)’

      Europa s a zguduit singura.
      s a gândit mult și bine înainte să ia deciziile legate de sancțiuni, ..e doar un exemplu, pentru că ele s o zguduie bine bine. uite că i a reușit. îi puteți spune autoflagelare, …că fix asta e.

    • cam de cine vreți să apărați Ro folosind Patriotul donat?!
      un Patriot donat pentru ca sa ruginească celelalte ….face toți banii.

    • mai întâi atitudinea ta fata de Marea Revoluție,de Metamorfoza și abia dupaia ..mai vezi tu care e atitudinea altora fata de tine. poate că e mai cu folos să fie un efect, decit sa fie o cauza…

    • ‘suntem blestemați’
      daca spuneți asta atunci eu spun așa:
      sintem și nu sintem blestemati

    • cîteodată culegi, nu alegi. culegi ce au semănat alții, in alte generații. alții …adică Bătrânii.
      sau poate că alegi, însă ca orbul care zice că vede

    • Soarta e implacabilă.
      Însă e așa pentru că ti o faci. singur.
      insamantind ceva care va răsări poate peste mii de ani.
      Soarta lucrează exclusiv cu anotimpuri, ..habar n are ce e ăla timp.
      lumea nu mai grădinărește lucrind cu anotimpurile, ci cu timpul

      • unii oameni refuza conceptul ‘Soarta’. insa tot ei sint cei care refuza conceptul ‘Istoria Viitorului’

        omul isi scrie singur viitorul, chiar cel mai departat viitor si l scrie, asta fiind tot una cu ‘istoria viitorului acelui om’. cerneala cu care ti scrii istoria viitorului se numeste ‘dinamica propriilor dorinte’.
        iti proietezi un viitor tesindu l cu propriile dorinte. tot asa cum dorintele se implinesc, mai devreme sau poate tocma a sfarsitul veacurilor, tot asa e si cu istoria propiului viitor, e implacabila.
        a, …ca ea se mai numeste si Soarta …aia e. unii ii mai spun si asa, Karma. Soarta, Karma, tot aia, tot ‘viitorul pe care ti ai scris cu prpriile dorinte’ se cheama, el fiind parte a Istoriei Viitorului( care e o dare la Pace a tuturor dorintelor oamenilor, a tuturor …’soartelor’ pe care oamenii si le au proiectat )

        pentru ca dinamica civilizatiilor e inaintata,
        …ne aflam practic inainte de ‘ultimul nivel, fiind deja pe el cu …un picior,
        ceea ce se cheama Soarta, adica Istoria Viitorului devine demna de luat in seama, pentru ca ce rezulta e faptul ca vremurile de acum sint mai cu seama o ‘gradinarire’ a …inaintasilor, de cind e neamul nostru, deci cumva noi stam acum pe o temelie lucrata de ei, care se va arata in toata splendoarea atunci cind vremurile vor fi cele potrivite, poate ca deja s a aratat, pe alocuri…

  • ‘razboiul mondial’ nu mai exista, i a expirat definitia. prin urmare ‘al treilea’ e imposibil 🙂

    insa nu i bai, ‘revolutia mondiala’ e un zmeu de 1,6 ori mai capabil decit ‘razboiul mondial’ si e in plina desfasurare, asa ca …nu mi as face griji cu ‘imposibilitatea’ de mai sus :))

    • ce este a mai fost.
      insa tot ce e e o dezvoltare maximala a tot ce a fost.
      e revolutie mondiala. a mai fost, nu e nimic nou, insa ea era cunoscuta, pe vremea aia, ca ‘razboi mondial’. intre timp definitia ‘razboiul mondial’ s a dezvoltat maximal, astazi ea suprapunindu se peste cea a ‘revolutiei mondiale’

      ce este a mai fost. la inceput omul s a departat de Natura cu un varf de ac. mai apoi cu o masura de 1,6 ori mai mare. tot departindu se de Natura el face …ce a mai facut, trece printr o insiruire de aceleasi anotimpuri, insa se tot departeaza de Natura pina cind, la un moment dat, moment extrem de precis definit, el se suprapune peste Antinatura.
      fix in acest moment se afla omul. Artificializeaza! schimba ecuatii de miscare ale Naturii …dupa cum i se pare lui ca e bine.
      insa chiar si asa ….zicerea ‘ce este a mai fost’ ramane valabila, pentru ca a fost ‘Cer si Pamant’ si va fi ‘un Cer nou si un Pamant nou’ :))

      puteti cauta un ‘razboi mondial’ pe vremurile astea, insa cu niciun chip nu veti gasi. el s a facut mare, acum se numeste Revolutie Mondiala.
      deci cautind un ‘razboi mondial’ dai de cel care e in plina desfasurare, adica de ‘revolutia mondiala’

      • atunci cind te departezi de ceva ceea ce faci se numeste ‘cautarea ‘unei noi referinte’

        atunci cind te departezi fundamental nu e referinta de care te departezi, ci cea de care te apropii. bu te poti departa de Natura, doar. in timp ce te departezi de Natura te apropii de Antinatura.
        prin urmare ‘ce este a mai fost’, insa daca ‘departare de Natura a fost, atunci e va fi va fi o apropiere de 1,6 ori mai potenta de Antinatura decit a fost …ultima ta ‘apropiere’

        daia s a si zis ca o cale de 1000 de pasi incepe cu primul. pentru ca te poti apropia de ceva doar departindu te de altceva. e suficient sa faci un pas, restul se vor aduna singuri pe principiul ‘ce a fost va mai fi’. va mai fi, insa va fi de 1,6 ori mai capabil decit s a dovedit deja ca e.

        aceasta dinamica fundamentala,
        care rezuma un traseu viitor la un singur pas pe care l faci in prezent,
        e folosita si de intelepti si de antiintelepti.
        acest pas se numeste ‘samanta’

        • si pe calea catre Antinatura se manifesta ‘intelepciunea’, atata tot ca ea e …antiintelepciune, se aseamana cu ‘referinta’, fiind ‘Anti’.
          tot pe baza de gradinarit seminte se ajunge si la Antinatura. de fapt …s a ajuns deja.

          pentru a ‘ajunge’ la Natura, adica pentru a gradinari calea catre Natura, adica pentru a ramane ceea ce esti, pastrindu te in armonie cu Natura, …tre sa insamantezi, sa faci un pas catre aceasta referinta.
          acest pas care te pastreaza si pe viitor ‘legat’ de referinta care e Natura e un pas pe care l faci pe calea catre sinele tau, catre tine insuti.

    • cum de lumea si face griji ca incepe un razboi mondial aflindu se in mijlocul unei chestii care e de 1,6 ori mai capabila decit un razboi mondial….e un mister.
      totusi, au trecut citiva ani de cind a inceput Marea Revolutie…

  • Aveti dreptate maestre! E blogul dumneavoastra si aici apar parerile dumneavoastra. Noi ne rascolim cateodata si comentam cu inversunare, si eu sunt vinovata de asta. Imi pare rau si imi cer scuze, multumindu-va in acelasi timp ca ne permiteti sa comentam si sa ne exprimam parerile si noi, cateodata contrare dumneavoastra. Ma buxur enorm ca existati !

    • eu nu comentez cu inversunare, ci cu pasiune.
      daca exista!, adica daca am …ce comenta,
      adica daca gasesc ceva deosebit printre opiniile cuiva,
      ale Maestrului, ale altor comentatori, ale celorlalti care publica texte pe acest blog,
      care sa mi hraneasca pasiunea de a gandi folosindu mi cit mai multe dintre valentele referintei pe care o folosesc 🙂
      mie nu mi pare rau ca fac asta, deci nu mi cer scuze, insa multumesc in acelasi fel, cot la cot cu dvs, daca mi permiteti 🙂

    • ‘cateodata contrare dumneavoastra’

      eu n am opinii ‘contra’ celor exprimate de Maestru, creca nici macar una d’asta n am.
      eu am doar opinii pro Adevar:)), insa ce i drept e drept, adica le am …dupa puteri,
      si cum puterile sint de regula diferite de cele ale celui cu care relationez ce rezulta e faptul ca ….evident, mai apar si diferente de opinii, insa ce e de consemnat e ca ele au aceeasi referinta, ca si Maestrul tot Adevarului i se nchina, …l am auzit eu cind a zis asta :))

      • insa mai degraba ma voi afla pe o pozitie ‘contra’, decit sa l ridic in slavi pe Maestru, principiul fiind unul simplu, ce tie nu ti place altuia nu i face :))

  • iauite ce surpriza:)),
    plăcută, ce i drept 🙂

    și Maestrul vorbește singur! :)))

    ..si io carele credeam că sint singurul :))
    iauite minune, sintem doi :)))))
    tare 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *