România a obţinut, prin Roxana Mînzatu, poziţia de vicepreşedinte al Comisiei Europene şi portofoliul Competenţe şi Educaţie, Locuri de muncă şi drepturi sociale, demografie

Donald Trump – un Marine Le Pen ales dinadins pentru Kamala Harris?

Comentarii

21 comentarii pentru articolul „Donald Trump – un Marine Le Pen ales dinadins pentru Kamala Harris?”

  • https://www.stiripesurse.ro/putin-anunta-un-nou-pol-mondial-de-putere-cate-tari-vor-sa-se-alature-brics_3431779.html

    pe de o parte BRICS pe cealalta parte NATO
    de o parte o semilume multipolara, de cealalta parte o semilume unipolara

    BRICS va avea si o componenta militara, dupa cum NATO va avea, implacabil, si o componenta financiara, economica si politica ( NATO, asa cum arata el acum citiva ani,…nu mai exista. se misca, insa exclusiv din inertie. aparitia BRICS pe ecrane obliga NATO sa se redefineasca, acoperind pe toate sistemele sociale semilumea in care se manifesta )

    din ce se vede se pare ca …dinamicile previzionate se indreapta fiecare catre cuibu ei, fiecare umplindu si golul care are fix aceeasi masura.

    • pina cind cei doi poli nu si vor gasi cuibul potrivit, nu si vor gasi definitia, agitatia prin lumea mare nu se va termina cu niciun chip, prin urmare sanse minime ca operatiunile speciale in desfasurare sa fie stopate, indiferent de motiv. cel mult pot fi puse in asteptare, insa nimic mai mult. Marea Revolutie e o vreme efervescenta, plenar efervescenta, prin urmare ceea ce lipseste e chiar ‘linistea’ pe care o tot cauta unii, fara succes. singura ‘liniste’ care se manifesta e componenta ‘controlata’ din ‘demolarea controlata’ a lumii mari. adica demolare e, insa plenara e, insa e tunuta n fraie potente.

  • În zi de 12 septembrie s-a ridicat la Cer ,,Craisorul Munților „.Iertat sa-i fie sufletul atât de încercat în aceasta lume.
    Domnule Cristoiu așteptam un gând din partea dumneavoastră.
    Cu stima !

  • Ați mințit poporul cu televizorul -nu este o simplă vorbă în vint
    Unghiul din care erau filmați cei doi a fost special ales
    La pupitrul tehnic sunt monitoarele fiecărei camere care filmează și un decident spune care este camera care intră în direct
    Nu vreau să mă mai gindesc ca mă enervez

  • Atunci cînd Biden era candidat ….povestea nu suna bine. El era candidat, însă totul suna că și cum jocul încă nici nu începuse.

    A urmat Kamala, …însă totul suna și încă suna ….fix la fel.

    Candidatul!, …cînd va apărea pe scenă și Candidatul, moment in care va începe, în sfârșit, și jocul aferent alegerilor din state?! :))

    (totul suna ca si cind nu Trump e pentru Kamala, ci Kamala e pentru ‘noul Candidat’.
    in state se manifesta un potential grandios care inca nu e acoperit de niciun candidat. totusi, acest gol cere sa fie umplut. pe masura acestui potential e, doar spre ex, Victoria Nuland. zici ca de acolo e. cum de ‘armonia’ asta, intre ‘gol’ si Nuland, va putea fi inabusita,…ramane de vazut )

    • alegerile din state nu sint doar despre ele. sint despre Noua Lume.
      din aceasta perspectiva ‘statele’ se subordoneaza dinamicii nasterii Noii Lumi.
      mai intai Noua Lume si abia dupaia ‘statele’.

      Trump e,…si asa se manifesta, un ‘termen Fibonacci’ in ‘dinamica civilizatiilor’. mai nainte sa ajunga presedinte el …deja se arata ca fiind fix asta. totusi, acum 10 ani el se arata ca e asa prin ‘a fi’, doar [rin ‘a fi’, deci trebuia ‘sa fie’ pentru a se manifesta dupa cum ii e masura. intre timp Trump, potentialul din care se hraneste, s a desavarsit, el acum se hraneste dintr un potential …maret, care ii permite sa se manifeste ca ‘termen Fibonacci’ prin ‘a fi’, insa SI prin ‘a nu fi’. mai altfel spus …nu ai e nimic de facut,
      e cu ‘inainte de Trump’ si ‘dupa Trump’ …orice ai face. Trump e legat ombilical de nasterea Noii Lumi, el e parte a Definitiei Marii Revolutii.

      insa …cea care e deasemenea ‘de nezdruncinat’ e Alegerea.
      Noua Lume, deci Marea Revolutie daca nu e rezultatul unei Alegeri …nu e! pur si simplu nu poate fi! ( povestea e veche, rezulta din faptul ca Arbitrul e pe Teren, insusi Arbitrul e pe teren,…nu merge cu manareli in Dinamica Marii Revolutii )

      Trump e un Viitor posibil. pe care l poti alege, Dinamica Civilizatiilor cotind o pe o anumita carare. insa ‘refuzindu l pe Trump Dinamica Civilizatiilor o coteste fix in directia opusa.
      deci si daca l alegi insa si daca nu l alegi pe Trump el e ‘referinta Civilizatiei, e referinta fundamentala in Dinamica Civilizatiilor)’

      cea mai importanta competitie din istoria civilizatiilor se manifesta in state, in sua, ea depaseste ‘granitele’ statelor, suprapunindu se peste ‘granitele civilizatiilor’, deci nu despre ‘alegeri’ care influenteaza dinamica sua vorbim, doar, ci despre alegeri care influenteaza in mod fundamental dinamica Marii Revolutii, nasterea Noii Lumi.

      pentru ca Arbitrul e pe Teren in mod normal, …de bun-simt,…ar fi ca pe teren sa mai intre un candidat,…un Candidat, despre care stim ca ‘exista’ pentru ca l vedem aievea pe Trump:))), care e un ‘taler’ al ‘balantei’, prin urmare in mod absolut exista si ‘celalalt taler’, deci undeva in ‘state’ exista …un Candidat, unul ‘pe masura’ lui Trump, care atunci cind va intra in joc la ‘echilibra’ poentialele…
      cum de un astfel de candiat inca sade pitit,…prin adincuri,…n o fi un mister, insa ar fi un mister daca ar ramane acolo:))

      bineinteles ca ceea ce spun e un ‘rezultat’ ‘…stiintific’:))), atata tot ca eu operez cu …cu totul si cu totul alte ‘stiinte’, care au cu totul si cu totul alta referinta decit stiintele clasice. ce vreau sa spun e ca …eu insumi stau si privesc, prin prisma acestor ‘stiinte’:))), ce se ntimpla in state, eu insumi observand, astfel, cum anume pot fi aplicate aceste ‘stiinte'( care au ca referinta Prostia :))) )

      • ‘stiintele’ cu care operez io au ca referinta Prostia.
        stiintele cu care operati voi au ca referinta Desteptaciunea

        suma dintre desteptaciune si inteligenta e o constanta absoluta.
        prin urmare in timp ce eu operez cu Prostia, deci cu Inteligenta,
        voi operati cu Desteptaciunea,…insa asta inseamna ca operati cu ceva care prin Definitie e lipsit de Inteligenta:))) ( de fapt nu e nicio noutate aici, pentru ca voi deja definiti Desteptaciunea in asa fel incat sa faceti diferenta, poreclind o Inteligenta Artificiala :))) )

        • tot ‘spilul’ in Creatie e ‘sa fii Prost’, ‘sa nu stii nimic’, io la concluzia asta am ajuns:))
          sa fi nu doar gol, ci Golul, in are sa se reverse insasi Inteligenta, Sfanta Inteligenta.
          Inteligenta, Sfanta Inteligenta,…e un dar, e un Dar,…e insasi Darul, Harul.
          prin urmare …iata indemnul meu: indrazniti sa fiti Prosti!
          :))))

          • suma dintre inteligenta si desteptaciune e o constanta absoluta.

            Natura e cu Inteligenta
            Civilizatia e cu Desteptaciunea,
            pentru ca Civilizatia e o Antinatra, dupa cum si Desteptaciunea e o Antiinteligenta.

            adevarul propriu Naturii e Adevarul
            adevarul proprii Antinaturii e Antiadevarul.
            pe cin Natura are ca Referinta Adevarul, Civilizatia are ca Referinta Antiadevarul

            Antiadevarul si Desteptaciunea se suprapun,
            Antiadevarul si Inteligenta Artificiala se suprapun.

            deci Inteligenta Artificiala e tot una cu Antihrist ( atunci cind e cuantica)
            :)))))))))))))))))
            mangaind AI …iata pe cine mangaiati …in crestet, ca sa nu zic intre cornite:)))), insa faceti dupa cum doriti, dupa cum va e dornta …fix asa sa si faceti!:))))

          • deci digitalizati tot ce misca, …ca asta e scaparea Civilizatiei:)))

            mai ales daca sinteti ‘la butoane’ …sa nu cumva sa lasati ceva nedigitalizat, ca daca veti face asta Civilizatia …chiar va suferi, saracana :)))).
            Civilizatia, adica Antinatura, …evident:)

          • cum de ‘cei aflati la butoane’ au ajuns sa lucreze in simbria Antinaturii …se prea poate ca nici macar ei sa nu stie ….foarte foarte clar :)))))

          • @Online
            „Nuland recunoaște oficial și dezvăluie: De ce a blocat Occidentul pacea în Ucraina în aprilie 2022”
            https://inpolitics.ro/nuland-recunoaste-oficial-si-dezvaluie-de-ce-a-blocat-occidentul-pacea-in-ucraina-in-aprilie-2022_1860083726.html
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • Nuland e …deosebita. iese n evidenta prin ceva ultradeosebit, prin capacitatea de a unifica intr o actiune bine definita intreg potentilul de care dispune sua. habar n am cu ce s a ocupat, insa ce reiese …fara sa cauti! …din istorisirile de prin presa e faptul ca e capabila de asa ceva, chiar daca ‘actiunile’ ei, proiectele ei au fost mai degraba focusate.
            acest potential pe care l are, de a gasi formula care unifica intr un intreg potentialul americii …in proiecte punctiforme …promite o dezvoltare asemanatoare in proiecte care vizeaza chiar statele, deci in proiecte superioare, prin urmare acest potential ….care sare n ochi …se prea poate sa existe cu un scop precis,…chiar daca el nu poate fi definit clar-cristal la un moment dat. io nu zic ca e de bine sau de rau,..nu ma preocupa subiectulul ‘sau’, …insa daca tipa asa arata, ..aia e, calareste un potential grandios, iar din aceasta perspectiva ea chiar ‘se arata’ a fi capabila sa puna la indoiala potentialul lui Trump, despre care io n am nicio indoiala ca e unic in Dinamica Civilizatiilor… ( or mai fi si alte potentiale de acest tip, insa nu cred ca sint prea multe, pentru ca Natura e eficienta, mai altfel spus in general …cred ca nu lucreaa si ‘cu rezerve’, ci doar cu ‘titulari’ )

          • tipa e …profesoara, citeam adineauri ca urmeaza sa predea nu s ce …la nu s ce universitate. deci …momentan pare a fi …pe bara.
            insa despre acesti ‘titulari’ ….gen Trump, insa si Nuland,…ce se stie decind e lumea e ca …si in sant de ar fi , la un moment dat, …nici nu prinzi de veste cum, brusc!, toate piesele pe tabla se reaeaza astfel incat din sant un astfel de ‘titular’ ajunge ditamai liderul, spre ex al americii… )

          • in orice caz mie Biden-candidat nu mi a spus nimic,…era ca si cum n ar fi fost. cu Kamala e fix la fel, nu mi spune nimic,
            …vorbeam cu cineva paici, mai nainte sa fie noul candidat si …habar n aveam despre cine vorbeste.
            poate ca va ajunge presedinta, habar n am, insa mie nu mi spune nimic, e ca si cum n ar fi ….daca referinta e Noua Lume.
            Nuland?…ehe, …alta poveste!
            ( io nu fac galerie nimanui, …insa atunci cind unele potentiale se itesc pe tarla…n ai cum sa te faci ca nu le observi. asa sint si cu asta basta! )

          • spre deosebire de papusatii urcati pe tron cu japca ….aceste potentiale sint ultrasanatoase, ele sint naturale,
            poarta in spate/se hranesc cu motivatii care si au radacina in ani, in zeci de ani, ba chiar si in mii de ani de istorie…( e complexa povestea )

            Marea Revolutie e un joc drept,…
            e cu lideri!, …punct!
            e un joc al Maestrilor, e vorba despre maiestrie …oricum o dai ( si antiintelepciunea e o maiestrie, chiar daca e absolut relativa )
            Trump e un lider!,
            XI e un lider!,
            Putin e un lider!,
            …Nulad e un lider!,
            Kamala nu e. acu daca nu e …cum sa scoti din ea un lider, nenica?!, …ba chiar mai mult, cum sa scoti din ea un lider capabil sa se manifeste asa pe Vremea Marii Revolutii?!

          • mai ales pe vremea Marii Revolutii liderii se itesc fix asa cum o face smantana din lapte si untul din smantana. in final tot vremurile agitate ii scot in evidenta.

          • @Online
            „General fost șef al misiunii militare franceze la ONU: Complexul militar industrial american face profituri uriașe din războiul din Ucraina și de aceea îl prelungește”
            https://flux24.ro/general-fost-sef-al-misiunii-militare-franceze-la-onu-complexul-militar-industrial-american-face-profituri-uriase-din-razboiul-din-ucraina-si-de-aceea-il-prelungeste/
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • operațiunea din ucr are că referință Noua Lume, nașterea ei, …asta cu câștigurile ..e ceva indirect. fundamentale felul cum se redefinește, din temelii, Lumea Mare

          • in rezumat,in opinia mea, in state încă n a inceput marele meci, de alegere a președintelui. din ce se vede ceva agitație e, însă nimic fundamental. Io încă mai aștept să intre un candidat, Candidatul, pe teren.
            o fi altfel, însă dacă Io așa văd că stă treabă, aia e.

  • A fost dezbatere 3 contra 1 ! Presarii vânduți democraților au mimat deontologia taxandu-l doar pe Trump ! Kamala a avut voie sa mintă cat de mult a vrut ! Mizerabil ! Kamala rudimentară,cu agendă progresistă care mai prinde pe la americani ! Program neosocialist mincinos și nerealizabil,care este desprins din Simion și Șoșo !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *