România a obţinut, prin Roxana Mînzatu, poziţia de vicepreşedinte al Comisiei Europene şi portofoliul Competenţe şi Educaţie, Locuri de muncă şi drepturi sociale, demografie

Planul lui Nicu și Marcel: să intre amândoi în turul al doilea

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Planul lui Nicu și Marcel: să intre amândoi în turul al doilea”

  • Oameni buni, întreb și io, mai știe cineva ceva despre românii din Ucraina, că am văzut știri cu biserici închise și nu prea le inteleg.

  • Razboiul are loc acum pe teritoriul Rusiei deoarece teritoriul de pe malul stang a Niprului s-a declarat Rusia prin referendumuri (de exemplu Kosovo a fost declarat stat fara referendum) Pentru rusii de acolo nu conteaza ce spune vestul; teritoriile astea ei le considera rusesti, ca si Kursk.

  • Maestre, sunt de acord cu principalele idei din postarea dumneavoastră de azi. Am o singură întrebare: când se vor anunța rezultatele primului tur al prezidențialelor? La acest moment sunt patru candidați care sunt la 5% diferență între ei…având în vedere bulibășeală cu tabletele de la locale și europarlamentare, dar și sondajele vădit mincinoase și manipulatoare din seara alegerilor, când credeti ca vor fi anunțate rezultatele finale ale turului 1 și cum va afecta asta alegerile parlamentare? Va fi posibil ca aceste rezultate sa fie împinse spre miercuri/joi înainte de parlamentare? Și dacă da, va influenta asta parlamentarele? Va doresc multă sănătate!

  • Russia supports Malaysia’s interest in joining BRICS — Kremlin….Sandokan tigrul Malaieziei…

  • Tovarăși…DESTEPTATREA!…Erdogan to attend BRICS summit The Turkish president will travel to the meeting in Kazan after Ankara reportedly applied for membership of the economic bloc ….Aceasta organizatie o gluma nu-i asa se mareste….in Europa la putere sunt aceleasi grupuri de oligarhi in frunte cu dulceata aia de URSULA …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *