România a obţinut, prin Roxana Mînzatu, poziţia de vicepreşedinte al Comisiei Europene şi portofoliul Competenţe şi Educaţie, Locuri de muncă şi drepturi sociale, demografie

Primim din Paris, de la Dan Culcer. Moartea demografică a Europei vechi

(Autor: Dan Culcer)

Toate populațiile vechi ale Europei sunt condamnate la moartea demografică. Propaganda LGBT+, introducerea dreptului la avort chiar la multe luni după declararea sarcinii, fără să fie vorba de un caz de forță majoră, de sănătate, ca sarcină nedorită, reducerea tragică a natalității lasă loc imigrărilor anarhice dinspre continentul african, unde există un excedent de natalitate, în ciuda bolilor endemice și infecțioase, a deficitului alimentar, a fenomenelor climatice violente, inundații catastrofale, dezertificare avansată, cu sau fără creșterea temperaturilor.

Efectul imigrării în Europa are un multiplicator excesiv prin condițiile sanitare bune aplicate imigranților. Aceste condiții sanitare aplicate familiilor de țigani din România, prin care a fost redusă drastic mortalitatea infantilă la țiganii explică fără îndoială mărirea în câteva decenii din perioada comunistă a populației respective, care domină acum anumite zone, își impune prezența, cuceresc teritorii în zonele centrale urbane, la care nu aveau acces din pricini economice și de apartheid nedeclarat, aplicând, precum în Timișoara, cu efecte sociale și civilizaționale pernicioase, o tactică de cucerire teritorială, șantajând și expulzând populația locală prin proliferarea colonizatoare. Fenomen similar, de proporții încă relativ reduse, cu acțiunea național sionistă în Palestina.

Marea înlocuire a început demult. Este negată, cei care o descriu și o numesc sunt acuzați de rasism. Este vorba de autoapărare simplă și nativă, un drept al oricărei comunități umane sau animale, un drept suprem, la supraviețuire, care nu poate fi declarat ilegal de nici o lege. Marea înlocuire a început demult și în România prin manelizarea urbană generală, bazată pe mărirea simptomatică a capitalurilor manipulate de țiganii bogați, în Europa prin imigrarea clandestină, folosirea cerșetoriei, furtului calificat, performanțelor  de înșelătorie organizată. Este vorba de jocuri clandestine de hazard, care păcălesc naivii, inclusiv la picioarele Turnului Eiffel, dar și trucuri străvechi pe care le cunoaștem din toate manualele de poliție. De când țiganilor li s-au acordat drepturi civile, de când și-au câștigat libertatea, nu și autonomia. ei au rămas o comunitate majoritar parazitară. Cu excepția țiganilor din Ardeal, majoritatea maghiarofoni, a unor comunități tribale de căldărari sau de alți mici meseriași din Oltenia etc. Iar ridicarea unei intelectualități comunitare nu a dus decât la manipularea ideologică a maselor de țigani, în favoarea instalării unor privilegiați etnici, noua burghezie romă care folosește presiunea ideologiei umanitariste, antirasiste etc, pentru a câștiga poziții sociale de profitori ai fondurilor europene, care nu ajung decât rar să producă efecte pozitive asupra nivelului de cultură și de viață a țiganilor săraci. O diferențiere socială intracomunitară despre care se scrie foarte puțin.

Și nimic nu o poate opri moartea demografică a Europei vechi dacă nu se stabilizează natalitatea africană și indo-chino -asiatică.  Dacă nu se creează condițiile economice de investiții rentabile și diversificate, eliminând monoculturile, ale Occidentului în Africa, fixând forța de muncă locală în aceste industrii.

Un important demograf france, Alfred Sauvy, născut în 1898, descria, în studiul său Bien-etre et population,  fenomenul tragic și paradoxal al adulților care nu vor copii, sub diferite pretexte, toate asociale.  «Moins cruel que Ugolin, qui devorait ses enfants pour leur conserver un père, les hommes d’aujour’hui se contentent de ne pas avoir d’enfants pour leur conerver des parents.» Ugolin este un persona din Divina Comedi de Dante, pedepsit în Iad. »Oameni de azi se mulțumesc să nu aibă copii, pentru a le conserva părinții.«

Este una din formele egoismului visceral, auto-destructiv la nivel individual și colectiv. Fără să mai pomenim uscăciunea sufletească și perversiunea morală a părinților care refuză paternitatea și maternitatea, fără să aibă nici o argumentație plauzibilă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Primim din Paris, de la Dan Culcer. Moartea demografică a Europei vechi”

  • Credeti ca, exista o solutie, la o astfel de situatie? Poate doar, ca romanilor, sa le revina demnitatea, si fara a practica rasismul, sa se delimiteze de personaje, care strica societatea. Din pacate, oamenii nu reactioneaza. Sunt oameni, din etnia amintita, care fac petreceri in curti, pe strada, cu muzica data la maxim, si vecinii, nu zic nimic. Si ei inteleg, ca merge si asa. Deci romanii, sa isi schimbe mentalitatea, atitudinea, sa ia pozitie, sa reactioneze. E drept, ca legislatia care ar trebui sa protejeze linistea, si ordinea publica, este proasta sau incompleta, sau nu se aplica.

  • Stimate Dle Culcer ,
    Ati fost delicat numind schimbarea de la noi drept manelizare . E vorba insa despre tiganizare , caci nu s-a preluat doar maneaua ci si limbajul si stilul de viata promovat de manea. Un rezultat al acestui process : casatoriile mixte , ceva de neimaginat acu’50 de ani . Viitorul nostrum e prefigurat de ceea ce vedem in Franta : luati medaliatii Frantei la JO si faceti o evaluare a proportiei imigranti si descendenti ai lor raportat la francezii cu radacini de pe vremea Vichi-ului .
    Va urez toate cele bune !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *