România a obţinut, prin Roxana Mînzatu, poziţia de vicepreşedinte al Comisiei Europene şi portofoliul Competenţe şi Educaţie, Locuri de muncă şi drepturi sociale, demografie

Răspunzând apelului meu public, Florian Coldea se apără

Comentarii

46 comentarii pentru articolul „Răspunzând apelului meu public, Florian Coldea se apără”

  • Mare maestru, e clar ca nu din pensie iti platesti blogul. Ti-a spus tie Coldea ca n-a furat si gata. Bravos natiune! S-a dus cu minora in Dubai? Pai trebuia sa stea cu minora si nu sa-i verse Diacomatu vinul in cap. Nu vrea sa influenteze justitia? Pai cand o influenta in favoarea altora putea? Ioane, ramai acelasi taean din Gagesti profitor. Ti-a dat Nicu Ceausescu casa, tu ai spus-o, te-a salvat Voiculescu din procesul in care ai pierdut casa pt ca de accea latrai pa antena 3 impotriva lui Basescu. Pe toti i-ai tradat. Asa va invata la Gagesti? Stii cum a fost prins Al Capone? Prin fisc. De aceea e bine ca la 75 de ani sa te retragi. Sau nu poti? Pai bai tarane Traina ii da bani lui Dumbrava. Dumbrava iu da bani lui Coldea. Pe ce baza? Stii ce spunea Hartman la pretenul matale Tuca aseara? Ca Coldea este analfabet functional. Stii ca stiu si eu ca Coldea nu a luat licenta din primul an la marea Sorbona din Baneasa? Cacofoniile le-am facut intentionat pt ca esti o cacofonie. Bai netrebnicule nici la 75 de ani nu te-ai saturat de golanie? Te urmaresc doar ca sa vad cat de tare bati campii. Atata timp cat se stie cine a initiat prptocoloalele, cand Livia Stanciu avorta in direct la tribuna SRI ca judecatorii fac echipa cu procurorii si cu SRI tu vii sa-mi spui piticania dracu carw pana in 90 nu te spalai pe cap cap ca nu faci trafic de influenta pt un taran de-al tau din Gagesti? Te-as injura dar nu meriti! Vierme!

  • Concluzie radicală: Vacile NU sunt cauza „schimbărilor climatice” ….doar BOII.

  • Așa zisa anchetă se va lungi,procesele iarăși se vor lungi la nesfârșit,vin alegerile,Codlea are dosare si pentru cei ce poate vor fi noii aleși,vor urma alte evenimente,amenințarea războiului,presa va crea alte fumigene să disipe atenția asupra cazului Coldea și el va dispărea bine mersi pe o plajă din Kenya sau într-unul din domeniile din Brazilia,lumea va uita ,vor fi alte griji existențiale pe capul plecat al românilor.Sau va sfârși cu un glonț ,fiindcă are prea multe dosare despre prea mulți…

  • @Online
    Mai esti suparat pe tricoul meu…e incretit nu murdar…uite…in ton cu pastila Maestrului…ingerii cazuti…
    https://www.cotidianul.ro/breaking-generalul-sri-cristian-bizadea-se-pensioneaza/
    Zi Frumoasa Online!!!
    vali
    🙂

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Haida de!… Mare smecherie ca domnu’ Coldea se apara. Pai ce sa faca? Sa-si marturiseasca pacatele-n emisiune?… 🙂

    Eu zic sa nu-l subestimati datorita „corului” de jurnalisti care-l si vad terminat deja, dar nici sa nu-l Zeificati mai mult decat e cazu’. E clar ca omu’ a fost multi ani nu Zeu si-a decis soarta a milioane de romani prin deciziile lui. Si fie ca-i place ori ba, el e responsabil pentru tot ce-a facut. Fie bine fie rau.
    Da’ eu pana acum n-am auzit nici un Zeu de-asta sa vina in public si sa spuna ca a gresit. No way! Zeii astia fac mereu numa’ bine. Si chiar de-ar fi sa fie prins cu rata-n gura ca Grivei caine rau, el tot ar zice ca face bine ce face fiindca a facut-o din „patriotism”…!
    In fine, cred ca tot ce ne ramane de facut e sa ne pregatum popcornu’ ca spectacolele pe sticla se vor innmulti pe masura ce se mazilesc Zeii intre ei cu ocazia „alegerilor” prin toata imparatia A-pusu’-lui.

  • Încurcate sunt căile Domnului, dar în justiție și mai și. Oricum până la proba contrarie toată lumea are prezumția de nevinovăție, dar cel ce trebuie să demonstreze vinovăția este procurorul. Noi comentăm discuții, televiziunile, în funcție de afinități, emit diverse opinii.
    Cu politica m-am lămurit. Toate Ilenele Consânzene și Feții Frumoși candidați zici că sunt scoși din spuma mării și promit marea cu sarea. De 35 de ani aproape m-am lămurit că nu-i interesează decât avantajele personale. Așadar sar toate emisiunile electorale că nu mai cred emanațiile celor menționați anterior.

  • Hai sa ne indepartam un pic de telenovela romaneasca si sa reflectam la ce zic oamenii astia: https://www.youtube.com/watch?v=0xUuPKDGrcc

  • Nu dau doi bani pe declarațiile lui Coldea și nici nu mă interesează.
    Coldea a dat timpul înapoi cu 70 de ani când SRI era poliție politică de tip stalinist.
    Cuplul Coldea – Koveși a fost diabolic. În timpul când ăștia doi se ocupau cu perdeaua de fum numită „anticorupția” s-au scos trilioane și trilioane de bani din țară, altfel nu se explică de ce România a ajuns în acestă situație îngropată în datorii și incapabilă economic.
    SRI a reușit să pervertească total Coana Justiție prin Protocoale, dar ce să vezi, aceste practici au devenit legale și CCR nu a avut nimic de spus.
    E un haos total în țară iar Badea are dreptate România este o țară de proști, eu aș spune chiar retarzi.
    Și este normal fiindcă de 30 de ani nu se mai face decât un simulacru de școală.

  • Asasinii economici, scrie John Perkins, sunt profesioniști extrem de bine plătiți care escrochează de miliarde de dolari, tari din întreaga lume. Mijloacele lor sunt variate, de la rapoarte financiare frauduloase, alegeri trucate, mită și șantaj, la sex și crimă. Tovarășul HARTMAN știe foarte bine ce se întâmpla in România de la căderea lui Ceaușescu după 25 de ani de industrializare FORTATA făcuta de un cizmar cu 4 clase acum suntem o tara in ruina făcuta de specialiști cu înalte studii la SORBONA.

    P.S.

    O nouă teorie lansata de Larry C, Johnson este ca …printre motivul de a scurta războiul cu japonezii lansarea de bombe atomice peste ținte civile HIROSHIMA si NAGASAKY a fost si un avertisment către URSS …Japonia este a noastră „Back The Fuck Off”

  • Sunteți un NAIV! M-ați Dezamăgit! Spuneați că Sunteți un ,,doctor””în servicii secrete ,dar în cazul acesta după părerea mea Sunteți un corigent .Știam că Sunteți,,un Gică contra” dar argumentele d-tră ,,sunt subțiri ” Aŕ trebui să vă dea de gândit averea colosală realizată într-un timp scurt!Ar trebui să analizați spusele lui H.D.HARTMAN ,care devoalează cu curaj fenomenul binom

  • Observatie. Se pare ca toata lumea a plecat pe fenta licuriciului si au pus toti tunurile pe Coldea&SRI. Bai, da’ de voturile alea pistol viteza din „diaspora” care l-au fixat pe tron pe Basescu si de care s-au ocupat baietii ailalti cu ochii albastri, nu zice nimeni nimic? De manevra „Rapirea din Serai”, nimicuta nimicuta? Sau aia erau fecioare virgine si maici de manastire? Ca parca la extern nu SRI era stapanul inelelor. Intreb si eu pentru un prieten!

    • 😉…păi ambii sunt veniți pe lume prin fertilizare în vitro, și prin mame surogat.Mamele lor erau bătrâne, tații așișderea și prin prelevare de material genetic au dezvoltat acești monștri care dacă-i deranjezi se năpustesc precum bivolii africani adică nu se lasă până nu distrug totul în jur. Fauna e mare, e antrenată și bine hrănită. Asta apropo de artificial contra natural, nu au mamă, nu au tată și nici nu au sațietate.

  • Politica -i politica,dar picatura de cultura face toti banii.Multumesc pentru serialul Maestrul si margareta.Este deosebit.

  • Nici măcar temutul General Coldea nu poate ignora intimarea Maestrului Cristoiu.

  • Nea Ioane, dosarul Coldea este trimis in judecată asa subtire cum zici matale?
    Sau se continuă cercetarea si strângerea de probe?

  • Maestre, ati auzit vreodata ca o colonie sa fie sprijinita de catre hegemon sa se ridice din genunchi? Plecati de la premise gresite. Coruptia e incurajata de hegemon iar lupta impotriva sa e doar o himera, o butaforie de prost gust. Cele mai bune exemple sunt Africa si America de Sud. Istoria e cel mai bun profesor si nu minte niciodata decat daca e siluita de falsi istorici. Cat despre servicii, nu le mai spala nici Dunarea comasata cu Rinul

    • De cele mai multe ori am impresia ca am scris eu comentariile tale : aceleasi viziune asupra lucrurilor, acelasi stil detasat si ironic ( dar cordial )
      De multe ori nu mai postez fiindca deja ai scris tu ceea ce gandeam eu.
      Sa fii sanatos !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *